Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Srečanja in druženja (SiD)


1 odgovori v to temo

#1 Uredništvo MF

Uredništvo MF

  Uredništvo foruma

 • Uredništvo
 • 422 prispevkov
 • Pridružen: 08.11.2005
 • Lokacija: Slovenija

Objavljeno 08 oktober 2006 - 12:15

Na Mavričnem forumu lahko uporabniki, ki organizirajo različna srečanja in se želijo bolj spoznati ter med seboj družiti, uporabijo polodprti forum Srečanja in druženja (SiD).


Če želite (posameznik ali skupina) v prostem času organizirati kulturne, zabavne, športne ali kakršnekoli druge aktivnosti in k sodelovanju povabiti druge forumaše, lahko pri Uredništvu Mavričnega foruma zaprosite za dostop do polodprtega foruma in za objavo nove skupine na forumu. Forum Srečanja in druženja je namenjen lažjemu druženju in povezovanju med forumaši. Od članov upravičeno pričakujemo popolno varovanje zasebnosti pogovorov in osebnih podatkov članov.

Način včlanjevanja in pogoji članstva:

1) Za članstvo lahko 1 mesec po registraciji zaprosite preko zasebnega sporočila (ZS), v katerem se predstavite v nekaj stavkih in ga pošljete na uredniško uporabniško ime Uredništvo MF.

     Uredništvo vam bo na prošnjo odgovorilo najpozneje v 14 dneh.


2) Uredništvo Mavričnega foruma lahko, če ima utemeljen razlog, uporabniku prošnjo za članstvo zavrne.

     Odločitev uredništva je dokončna.

3) Po utemeljeni prijavi forumaša ali koga od članov uredništva lahko uredništvo Mavričnega foruma članstvo v skupini kadarkoli odvzame. Kolikor bo član kršil pravila za obnašanje v interesnih skupinah, bo iz skupine izbrisan. Članstvo se po presoji uredništva lahko odvzame tudi v primeru večjih kršitev na javnem delu foruma.

Pravila:

1) V kotičku Srečanja in druženja veljajo vsa pravila Mavričnega foruma.

2) Z odprtjem kotička Srečanja in druženja je na javnem delu foruma prepovedano vsakršno objavljanje mesta in časa srečanj, edino tako bomo lahko zagotovili potrebno mero varnosti in zasebnosti.

3) V kotičku Srečanja in druženja ni dovoljeno odpiranje splošnih tem, ki tematsko ali kakor koli drugače sodijo na javni del foruma.

Lep pozdrav,
uredništvo Mavričnega foruma


Prispevek uredil/a: Uredništvo MF, 27 januar 2014 - 13:12.
Posodobljeno


#2 Uredništvo MF

Uredništvo MF

  Uredništvo foruma

 • Uredništvo
 • 422 prispevkov
 • Pridružen: 08.11.2005
 • Lokacija: Slovenija

Objavljeno 27 april 2007 - 10:10

Kaj se dogaja?

V forumu Srečanja in druženja so dejavne skupine (naštete najbolj dejavne v zadnjih letih): Pijače v Ljubljani, LJ - bralni krožek, Tarok skupina v Ljubljani, Dvoranska odbojka v Ljubljani, Odbojka na mivki v Ljubljani, Pohodništvo in gore, Gardaland in še veliko več!

Člani skupine organizirajo tudi priložnostne aktivnosti (bile so biljard, kegljanje, obisk kina) in aktivnosti, ki združujejo forumaše iz cele Slovenije - denimo obiskovanje mariborske in ljubljanske skupine, obisk prazničnega Dunaja, bungee jumping in podobno. Zaželeno je, da člani iniciativno organizirajo tudi nove aktivnosti.

Kakršnakoli vprašanja pošljite na uredniško uporabniško ime Uredništvo MF.


Pridruži se še ti! :mavrica: :eu:


Prispevek uredil/a: Uredništvo MF, 27 januar 2014 - 16:30.

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov