zame kajenje sploh ne pride v poštev... že od mejhnga mam en grozn odpor do vsega; do vonja, do izgleda... pr nas doma večina folka kadi, tko da... kadar mene kdo pros, da mu primem čik, al pa da ga ugasnem... ni šans... mislm, da sm mela do zdej 1x v lajfu čik v roki (samo držala sm ga, kadit nism nikol probala in tut ne mislm), pa mi je blo tok nagravžn, da sm pol sam letela v kopalnco po en liter žajfe, da sm spravla tist grozn občutek in smrad iz sebe...
sm pa že pred časom ugotovila, da s soljenjem pameti kadilcem in sklicevanjem na naše (nekadilske) pravice, ne prideš nikamor... tisti, ki so dejansko odločeni, da je kajenje njihova osnovna človeška pravica, jih prou mal briga, da gre men (in meni podobnim) na kozlanje, k sedimo v piceriji, jst jem, nekdo pa rauha zravn... glede na to, da so kadilci določenim vejam gospodarstva precej dober vir zaslužka, so njihove pravice pač trenutno nad pravicami nekadilcev... s tem mislm na to, da je na javnih mestih dovoljeno kadit...
prot kadilcem osebno nimam nč, po mojem mnenju človeka ne definira samo dejstvo al kadi al ne, se pa velik boljš počutm v družbi nekadilcev... če nč druzga, ma druženje z nekadilci velik manj slabih posledic za vonj mojih cunj... :wink: (da o mojih pljučih sploh ne govorimo...)
vsi k ste se že al se pa še boste odločil pustit kajenje... svaka čast!!! vsem ostalim pa... it's your life... do what you will with it...