Obožujem smučanje.

Smučam že od tretjega leta dalje, nekaj sem tudi trenirala in naredila učiteljski izpit (še v času prejšne tehnike). Še danes je to zame šport številka 1.
Zdaj začenjam še s tekom na smučeh, pa si še vedno nisem na jasnem, katera tehnika mi bolj ustreza.

Upam, da bom v nekaj tednih ugotovila, da si potem kupim svojo opremo.
Skoraj vsako leto pa se spravim tudi na drsalke.
Druga ljubezen je pa tenis. Rada ga igram in gledam (letos sem si celo privoščila ogled enega Grand Slama v živo

)
Poleti predvsem plavam (v morju, bazenov ne maram), rolam in tudi tečem. Včasih sem ogromno tekla, vendar me zadnje 2 leti malce zafrkava koleno, tako da tečem izključno samo po mehkih podlagah. Pa še to ne toliko, ker me kar malo strah.

Moram pa reči, da pogrešam tek, ker je to zame ena vrsta sprostitve.
Zelo rada pa hitro hodim v hribe (s palicami). Začela sem tudi malo več kolesariti.
Ekpini športi načeloma niso zame. Rada imam košarko, ampak jo raje gledam kot igram. Tudi nogomet včasih gledam, igrat ga pa sovražim. Odbojka, rokomet, vaterpolo... niso zame. Pravzaprav je bilo igranje teh športov v gimnaziji zame mučenje.
Beyond navdušena sem nad surfanjem. Sicer sem potrebovala kar nekaj časa, da sem vsaj približno obvladovala jadro, ampak na koncu je le uspelo. Zelo rada bi pa nekoč obvladala srfanje brez jadra. Pa kajtanje.

Obožujem pa tudi rafting in canyoning (soteskanje), če to spada v isto kategorijo. S tem se kar malce razvajam.

V vodi se počutim zelo varno... rada plavam, se potapljam in ukvarjam z vsem mogočim.
Poskusila sem pa že ogromno skupinskih vadb kot so tae bo, aerobika, step aerobika, body pump, TNZ, pilates, joga... Razen joge in pilatesa sem se vsega naveličala. Fitnesa še najbolj.
Ne morem pa mimo CrossFita o katerem sem že pisala! Fenomenalna nova vadba, ki je neverjetno učinkovita in dinamična.
Aja pa plesala sem tudi. V osnovni šoli (joj kje je to) sem hodila v Urško, potem so bile tiste obvezne vaje za maturantski ples, potem sva se pa z bivšo sami odločili, da greva na lgbt plesne vaje. Učitelj je bil super, dejansko sva se nekaj učili, ampak kaj češ, če ti vse veselje pokvari v zelje skakajoča babura.
Kakorkoli že, večina športov mi je super. Razen skupinskih