Ko sem bila v osnovni šoli, nikoli nisem hodila v MCD, ne s familijo, ne sama. V prvem letniku, predvsem pa v drugem in tretjem pa smo bili tam ene 2x, 3x na teden. Ponavad smo jedli eno in isto, zdej sem se tega že naveličala, zadnjič sem končno probala neki novega in mi je blo kar všeč, ampak seveda je opazit tut, da sem se zredila. Naprimer v prvem letniku sem bila suha ko trska, zdaj sem pa dejmo temu tko rečt "malce bolj obložena".

Predvidevam, da je za povečanje teže (ki je sicer normalna v teh letih) kriv tudi MCD (in pa tudi ta malica, ki jo jemo v šoli).

Poleti grem tja ponavadi samo na sladoled, če sem pa res lačna, grem pa še na kakega čiza, čeprov so se mi zdej že zagabli.
Sem se pa včasih, ko sem se najedla v MCD-u, ful slabo počutila, trebuh me je bolel in vse, tko da sem res dobila občutek, da čim manj jest tam, tem bolje.
Samo še eno vprašanje: a sta kebab in pizza bolj "zdrava" od tistih hamburgerjev in ostalih zadev iz MCD-a ali je škodljivost približno ista?
Pa prov gledat grem film Supersize me; upajmo da se mi bo hrana iz tam še bolj zagabla.
Prispevek uredil/a: etty, 03 februar 2009 - 14:29.
"The human heart feels things the eyes cannot see, and knows what the mind cannot understand."
Robert Vallett