Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Avanture?


75 odgovorov v tej temi

Anketa: Avanture? (492 članov je oddalo svoj glas)

 1. Da - ko nisem v vezi (66 glasov [42.04%])

  Odstotek glasov: 42.04%

 2. Da - tudi ko sem v vezi (32 glasov [20.38%])

  Odstotek glasov: 20.38%

 3. Ne - nikoli (40 glasov [25.48%])

  Odstotek glasov: 25.48%

 4. Nekajkrat na leto (19 glasov [12.10%])

  Odstotek glasov: 12.10%

Glasuj Gosti ne morejo glasovati.

#76 sean

sean

  piščan'c

 • Člani
 • 150 prispevkov
 • Pridružen: 12.11.2005
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 19 november 2009 - 18:35

Ko se tik preden skočiš v avanturo, vprašaš, ali boš s tem prizadel osebo, ki jo imaš rad, in je odgovor 'da', vprašanja o naravnosti, in vsa druga globoka vprašanja, postanejo nepomembna. V trenutku, ko stopiš v zvezo z nekom, ki ima takšen (drugačen) pogled na zvezo, sprejmeš odgovornost in tudi dejstvo, ki s tem nastane. To, da si privoščiš avanturo, tudi ko si v zevzi in se zavedaš, da boš s tem nekoga prizadel, je skrajno sebično. Potem sta nesrečna dva. Tvoj partner, ki to dožilvja kot nekaj slabega in ti, ker se tvoj partner počuti slabo. Odnos v zvezi se vsekakor spremeni, lahko govorimo o varanju ali pa samo o seksu brez čustev.

Če pa si ti taka oseba, ki bo nesrečna v zvezi zato, ker si bo želela spolnosti še z drugimi, pa ostani samski, ali pa se ne spuščaj v zvezo z nekom, za katerega veš, da ga bo to prizadelo, pač pa si poišči nekoga, ki mu bo za to vseeno. Bo pripravljen na odprto zvezo ali še kaj več/kaj drugega.

Nikakor ne trdim, da je z avanturami kaj narobe, povedati hoče le to, da se je potrebno zavedati odgovrnosti, ki iz tega izhaja. Do sebe in do partnerja (če si v zvezi). Ljudje smo si različni, imamo različne poglede na svet in različne potrebe. Nekaterim spolnost pomeni največ, drugim pa mogoče odnos med njim in partnerjem, zaupanje, objem, karkoli. Tudi to je naravno.
0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov