Za vse, ki bi želeli deliti fajle z drugimi ljudmi, vam prilagam link do strani, kjer lahko popolnoma brezplačno in anonimno naložite datoteke. Ni potrebne nobene registracije. Določite lahko celo kako dolgo naj bo datoteka na voljo. Po preteku tega časa, se uniči... Edini pogoj je, da je velikost datoteke lahko največ 100MB. In naenkrat lahko naložite samo eno datoteko (če želite več slik, potem jih zazipate in daste gor zazipan fajl).
Link - WikifortioIn še dva linka, na katerih boste dobili uporabne programe In zanimive igre (kakor kdaj). Vsaki dan nam ponudijo drug program in drugo igro. Tako je, PONUDIJO, kar pomeni, da nam je na voljo 24 ur, da si jo naložimo na računalniku in uporabljamo neomejeno. Vsakih 24 ur zamenjajo ponudbo. Jaz spremljam ta dva linka že kakšen mesec ali dva in sem našel kar nekaj zanimivih in uporabnih programov, katere bi načeloma moral plačat.
Vendar pozor. Igre so načeloma tipa osnovnošolsko znanje, tako, da tam ne pričakujte kaj konkretnega.
Link za programe:
http://www.giveawayoftheday.com/Link za igre:
http://game.giveawayoftheday.com/In sedaj še odgovor o cestnih radarjih na avtocestah. Koncem maja sem dobil mail s sledečo vsebino:
‘’Prejšnji teden so začeli z nameščanjem še preostalih radarjev na avtocestnem omrežju po državi. Poleg tistih na že znanih lokacijah; Predor Golovec na LJ obvoznici, predor Kastelec, predor Podmilj, pred izvozom za MB jug in pred izvozom za Senožeče, jih zdaj montirajo še na VSEH OSTALIH LOKACIJAH iz priloge (priloga 1)!
Zdaj so nameščeni tudi na koncu viadukta Reber (smer Grosuplje-LJ),ob Petrolovem BS na AC na Lukovici v smeri proti MB !!!!
Škatla pa ni prazna v njej je dejansko že radar!!! ‘’
In še moja ugotovitev. Prejšnji vikend smo ugotovili, da so postavili škatlo z radarjem na počivališču Lopata, v neposredni bližini BS OMV Istrabenz. Takrat je bila škatla še prazna, vendar se ne zanašajte na ta podatek. V tem času so najbrž že namestili tudi radar.
Priloga 1:
Stacionarni radarjiPriloga 2:
Mobilni radarji