Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Varanje


98 odgovorov v tej temi

Anketa: Si že varal? (733 članov je oddalo svoj glas)

 1. Da (75 glasov [35.89%])

  Odstotek glasov: 35.89%

 2. Ne (134 glasov [64.11%])

  Odstotek glasov: 64.11%

Glasuj Gosti ne morejo glasovati.

#76 black

black

  gay friendly

 • Člani
 • 11 prispevkov
 • Pridružen: 25.07.2006
 • Lokacija: Pomurje

Objavljeno 19 marec 2007 - 21:36

varanje ja......nikoli svojega najdražjega ne bi bil zmožen prevarat, saj mi res pomeni vse na svetu, in vem, sam pri sebi, da bi ga to pre več bolelo, že zaradi tega ne bi bil zmožen zega nerediti.....čutiti popolno ljubezen je res nekaj enkratnega in najlepšega na celem svetu
I don`t care about destiny, it is irresistably powerful and outrageous, yet it is the most pleasurable law of love.

#77 Tristan

Tristan

  piščan'c

 • Člani
 • 80 prispevkov
 • Pridružen: 16.06.2005

Objavljeno 27 maj 2007 - 00:55

Sem se že razpisal o tem in onem v temi o odprtih zvezah, kar je nekako sorodno... Pridružujem se tistim, ki sprašujejo, kaj je to varanje? Je to dopisovanje z drugimi po netu, chatanje, ircanje, pijača, gledanje za drugimi tipi, razmišljanje o drugih med drkanjem, skok v posteljo? Ta spisek lahko poljubno nadaljujemo in še ne bomo prišli do konca. Vsak par si mora sam postaviti meje in dogovore.
Da bi delal cirkus zaradi tega, ker je moj tip pogledal za drugim, ker si dopisuje z drugimi, ker je šel z nekom na pijačo... mi niti na misel ne pride. Če je z menoj v razmerju, ne pomeni, da je zato mrtev. Tako kot je rekel NowHow, ne pomeni, da je zato impotenten. Sploh za tipi pogledujeva kar oba skupaj. Se mi zdi čisto razumljivo, da se mu zdi še kdo drug privlačen, bi me celo resno skrbelo, če bi bilo nasprotno. Tisti, ki jih skrbijo take stvari in potem tipu chekirajo maile in sms-sporočila, imajo pa res hude manjvrednostne komplekse in šibko samozavest. Takšen človek potrebuje terapevta, ne pa tipa.
S tipom sva, še iz časov, ko sva bila samska, pustila profile in nicke, samo dodatno sva jih opremila z oznako, da sva v zvezi. Zdaj sicer ircam in chatam bistveno manj kot sem prej, ampak nisem zato prenehal. Če pride do kakih pogovorov v tem smislu, rečem, ne hvala, imam fanta in ga ljubim, me ne zanima. Kaj pa je v tem težkega? ali celo umetnost, kot je nekdo rekel...
Jaz svojemu tipu zaupam na vseh nivojih. Vem, da me ljubi, vem, zakaj je z menoj, čutim, da mi je predan in se sploh ne obremenjujem z vprašanji, kaj pa če... Držim se pravila, da ne počni drugemu tistega, kar ne želiš sebi. Dogovorila sva se, da se bova o vseh stvareh pogovarjala. Večina gej zvez ne gre narazen zaradi varanja samega ampak zaradi malomarne ali odsotne komunikacije in vsega tistega, kar pride zaradi tega. Zame je varanje posledica, ne pa vzrok.
S tipom sva se dogovorila, da zaradi morebitnega skoka čez plot ne bova delala tragedije. Zame je veliko bolj problematično na primer to, če mi tip prikriva stvari, mi laže, je do mene nasilen, se ves dan znaša nad mano zaradi malenkosti, me kritizira, me ne spoštuje, kot pa to, da je imel z nekom na svojem potovanju one night stand.
Ne vem, kako bom reagiral, če ga bo tip na kakem svojem potovanju s kom polomil. Enkrat ena je, da mi ne bo kul. Zagotovo ga pa zato ne bom sunil v rit, preveč stvari sva dala do sedaj skozi. Se bova pa o tem pogovarjala. Tako kot se ves čas.
Tipa bi brezpogojno poslal k vragu, če bi vedel, da se je z nekom čustveno zapletel in da ima še nekoga drugega razen mene, pa brez kake debate, ne pa zato, ker ga je malce spil in se spozabil.
poor is the man whose pleasures depend on the permission of another

#78 Shaman

Shaman

  veteran

 • Člani
 • 1 714 prispevkov
 • Pridružen: 09.06.2005
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 27 maj 2007 - 01:11

Tristan, bravo! :respect: :stima:
Vse ljubezni so enako lepe, le da vam nekatere lahko nudijo več užitkov. Slika objavljena

#79 andro

andro

  gay friendly

 • Člani
 • 2 prispevkov
 • Pridružen: 30.08.2007

Objavljeno 03 september 2007 - 22:01

Upam, da se vam bo dalo brat, res nikoli ne jamram po forumih, hvačežen bom za vsako besedo. :policist:

Stvar je taka fantje; star sem 20 let in imel sem čudovito skoraj 2 letno razmerje z 23letnim fantom, a se je žal končalo(upam da se ne bo).
Kriv sem jaz, prevaral sem ga in bil neizmerno naporen.
Začelo se je takole, odšel je služit denar...sicer na zelo bizaren način...ne ni se prodajal...bil je poskusni zajček v znanstvenem projektu. Vse skupaj je trajalo 6 tednov. Vredno bi bilo potrpet, a sem ga resnično posral. Ker sem bil bolestno navezan na njega ( predvidevam, zaradi pomankanja ljubezni v otroštvu), me je njegov odhod močno prizadel, seveda koga nebi, vsakega od vas. Jaz sem se še posebno potrudil z svojo dramooo: ( ki ni bila vredna) jok, stok,teženje, še joka, depra, potem pa še, da imam moralne zadržke pred poskusi na ljudeh in kljubtemu, da so zdravniki govorili, da bodo posledice minimalne in jih bo odpravil v tednu dni, sem moril in težil. Namesto, da bi mu stal ob strani in ga spodbujal saj je denar potreboval za šolnino. Prvi dan ko je odšel mu je prekipelo med telefonskim pogovorom in rekel mi je, da se ne slišva več, takrat sem naredil neumnost, ne vem zaradi česa. Bil je skupek čustev jeze, obupa, "tko in tako sem že zasral vse", maščevanja...v pol ure je bilo konec vsega brez poljubljanja in anale, sledilo je 30min tuširanje, vse je smrdelo po tem človeku še 2dni in enormni občutek krivde...sledil je obisk (seveda se je ohladil in sva skozi govorila po gsmju) in videl sem, da mu sploh ni hudo in da so zdravniki luškani in vglavnem naslednji tedni so minili zelo hitro. Občutek krivde se je večal in večal, do prihoda. Sledile so počitnice, po njih pa velik BUM! Nism zdržal več, preveč lepih trenutkov sem preživel z njim, krivda je pojedla vsako celico mojega telesa, občutek umazanosti me je totalno zasvojil. Nisem mogel prekrivati. Čas poletja nama ni bil usojen. Veliko problemov se je nabralo zahvaljujoč se mojemu nepotrebnemu dramatizeranju in psiheranju...popil sem mu vso energijo in z menoj ni več srečen, pravi, pika na i je bilo pa še ta prevara.
Sedaj sva teden dni narazen. Človek se zaveda kaj je imel šele ko to izgubi; zdaj se sprašujem zakaj sem bil tako fucking kompleksen...kaj mi je bilo potrebno tako moriti za malenkosti, kako sem lahko ižčrpal človeka ki sem ga resnično ljubil, in še vedno ga ljubim, tako mi je žal. Vidim vse napake, ki sem jih počel totalno po nepotrebnem, res bi samo še eno priložnost! Pravi, da ne ve kako bi začel še enkrat znova!
Danes popoldan(en teden je minilo od BUMA) sva bila na sprehodu, v ned. je imel rojstni dan, prinesel sem mu vrtnice in čestitko, ki sem jo izdelal sam, sprehajala in sprehajala sva se in še vedno vztraja pri svijem. Pravi, da potrebuje čas...jaz, jaz pa umiram srce se mi trga in kesam se, ker se bil tak kreten. Kristalno vidim kaj sem narobe delal, kakšen bedak sem bil, kok preklemansko lahke so stvari v življenju in resnično ni potrebno dramatizeranja za popolnoma nič.

#80 qty

qty

  veteran

 • Člani
 • 1 989 prispevkov
 • Pridružen: 05.04.2004
 • Lokacija: LJ

Objavljeno 03 september 2007 - 22:20

Miško, zaradi vsega skupaj si postal človek, ki njemu (precej razumljivo) ni več všeč. Pritiski, ki si jih izvajal nanj, so zares težavni. Zate že, zanj pa še bolj. Poskusi se skulirat, ne načrtovat vnaprej in pač živi, kot bi živel brez tega. Če sta šla na sprehod in se lahko normalno pogovarjata, potem zagotovo nisi dosegel točke, kjer s tabo ne bi imel več nič. Pač če boš naprej sproščen in ne več tako težaven, imaš pomoje še kaj šans. Ampak čim boš prehitro želel preveč, lahko vse pade kot hišica iz kart. Poskusi ne pričakovati ničesar, tako ne boš razočaran, pa počakaj njega, da naredi prvi korak, če bo želel (in najbrž bo)... Če sta se strinjala za monogamno zvezo, potem je tvoj prekršek resen in ne bo kar na hitro pozabljen, bi pa najbrž imela takšne in drugačne težave vseeno, če si bil res tako egoističen. Je pa hvale vredno, da se tega sedaj zavedaš.
Drži se!
i don't see why everybody feel as though that they gotta tell me how to live my life. let me live baby, let me live!

#81 andro

andro

  gay friendly

 • Člani
 • 2 prispevkov
 • Pridružen: 30.08.2007

Objavljeno 03 september 2007 - 22:33

Evo jaz sem svež, prevaral sem svojega fanta pred 3 mesci, to dejanje močno obžalujem skupaj sva 2 leti, bila je samo orala, še poljubljanja ni bilo...takoj za fukom sem se počutil totalno umazanega in sem se tuširal 30 min... povsod je bil vonj tega človeka...bljak! Takoj sem začutil občutek krivde in ta mi je v roku enega meseca pojedel vsako celico v telesu in sledil je bum! Povedal sem mu! Zdej sva 1 teden narazen, in res sem totalna depra, vsi občutki ko te nekdo zapusti in potem še občutek krivde! Res sem na dnu.

Tega si ne bom več privoščil...in res zaničujem in občudujem ljudi ki lahko furajo vezo in ljubice ali ljubimce.
Pustimo to ali je moralno ali nemoralo, ne gre za moral....ampak če si človek, in si vsaj malo čustveno intiligenten in duhovno zrel se v take igrice ne boš spuščal!!

#82 qty

qty

  veteran

 • Člani
 • 1 989 prispevkov
 • Pridružen: 05.04.2004
 • Lokacija: LJ

Objavljeno 03 september 2007 - 22:34

Heh tvoj prispevek so premaknili v to temo, zgoraj je moj odgovor tebi ;)
i don't see why everybody feel as though that they gotta tell me how to live my life. let me live baby, let me live!

#83 NowHow

NowHow

  Častni član

 • Člani
 • 331 prispevkov
 • Pridružen: 26.05.2004
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 06 september 2007 - 16:04

nisem varal in sem kar samozavesten, tako, da lahko trdim da nikoli ne bom (pa prizaneste mi s tisto o zarečenem kruhu :mrgreen: )
mislim tudi, da me nikoli noben ni prevaral.. no vsaj v seksualnem smislu... so me pa določeni osebki močno razočaral, kar je podobno za moj okus, kot če bi me prevarali.
Nekoga moraš imeti rad... pa čeprav sebe

#84 Zvonech

Zvonech

  nov na sceni

 • Člani
 • 203 prispevkov
 • Pridružen: 20.03.2006
 • Lokacija: Brig VS SCHWEIZ

Objavljeno 06 september 2007 - 19:09

Varal nisem in tudi nemislim, ceprav se je zgodilo lih obratno.
Zmeraj sem trdil da varanja nebom sprejel, ampak sem ga, cisto mirno brez jeze in brez skrbi ter kontrole v naprej.
Zgodilo se je, zaradi tega je cel teden hodil z solzami v oceh, se danes ga boli, ampak ne zamerim mu kaj sele da bi bil jezen, vsi smo ljudje in delamo napake, da bi ga zaradi tega obsojal je brezsmiselno, in trpel je sam dovol, lepo sva se vsedla ker sem videl da nekaj ne stima, pocasi je lepo vse priznal in povedal, skrbelo ga je kaj bo sedaj, ampak se ni nic naredilo, pogovrila sva se, vsedla skupaj in se se veliko o tem pogovrjava.
Zaupam mu tako naprej kot sem sedaj, se zmeraj gre 3x na teden z prijatli ven brez mene, brez mojih telefonov ali kontrol, ce ga oni imajo 3 dni ga jst imam 4 v tednu pomeni je se zmeraj vec kot 50% moj.

In da me je prevaral sem tocno vedel in slutil, tudi zavohal sem ga, ko je zacel govoriti sem ga prekinil v pogovoru, ga gledal v oci, mu povedal kaj cutim in kaj sem opazil, tocno dan sem mu rekel ko se je zgodilo, in to ga je najbolje ustrasilo, da sem mirno cel teden z vestjo zivel kaj se je naredilo in da ni mogel skriti in prekriti.
Ampak ko z nekom vsak dan pod isto streho zivis, in ga ljubis takrat opazis vsako spremebo.
In kaj cem, jamrat gre nama kljub vsemo prevec lepo, v tem casu sva imela prevec lepih dni in prevec lepih trenutkov da bi temu bilo konec, in lepi dnevi ter trenutki se nadaljujejo.
Novembra sva ze rezervirala prenocisce in let za Ljubljano, sicer za tri dni ampak vem da bo lepo, in da bova veliko videla ter uzivala.

Pozdrav
Koncert Siddhartha 18.6 v Stozicah, kdo se?

#85 jurist

jurist

  piščan'c

 • Člani
 • 165 prispevkov
 • Pridružen: 06.08.2006
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 07 september 2007 - 19:28

Kar se tiče varanja, imam pa zelo striktno stališče. Ne toleriram ga niti najmanj. Sej ima vsak "skušnjave" - takšne in drugačne - in če si v vezi, se moraš pač določenih stvari zavedat. Če ne, adijo, I don't need that kind of ppl round me. :zvecilka:
Ja ne trebam nikoga, da pokazuje... Što to trebam, što se smije, a što ne smije.. I tko si ti sada, da mi sudiš?

#86 hugec

hugec

  gay friendly

 • Člani
 • 3 prispevkov
 • Pridružen: 09.09.2007

Objavljeno 10 september 2007 - 00:15

Živjo

no jaz vam pa laho zaupam mojo izkušnjo ki se je pripetila to poletje.
Z ljubim sva bila na hvaru. Kot verjetno sami veste je tam kar nekaj plaž oziroma krajev kjer se zbirajo geyi. Midva sva hodila na gay plažo, seveda so bili tam tudi tisti samski ki so iskali avanture. In nekako se je zgodilo da je priletel k nama en gospod srednjih let in želel drkat, fafat.... Jaz seveda nisem bil za medtem ko je bil moj samo za drk. In zgodilo se je 1m stran od mene sta si ga zdrkala. Čez 2 dni je začel hodit na plažo en tip in moj je bil totalno navdušen nad njim. Nenehno je buljil vanj. Malo sva se pogovarjala in sem mu predlagal da naj gresta na drk. In ta dan ni bilo nič. Potem naslednji dan po mojem nenehnem spodbujanju je končno zbral pogum in šel do njega in zadevo sta opravila. Moj je bil srečen in v sedmih nebesih. Tega nisva nikoli prej počela. Pred letom mi tudi na misel ni prišlo da bi mu dovolil kaj takega. Seveda mi je bilo težko, bolelo je ampak če partnerja resnično ljubiš mu privoščiš tudi tako avanturico. Pravijo da če človeka resnično ljubiš (čista ljubezen) mu dovoliš tudi da odide s svojo novo srečo.
Sam sicer dragega že nekaj časa prepričujem da bi našla nekoga da probamo še v troje. Upam seveda da s tem početjem ne kopljem luknje najini zvezi.
Glede na to da sva par že osem let in 2 leti živiva skupaj se mi ne zdi vredno da najino vezo zavozim zaradi enega tiča.
Ste vi v vaših zvezah probali v troje? Kakšni so bili potem odzivi?

#87 glorious

glorious

  Moderator

 • Moderatorska ekipa
 • 8 226 prispevkov
 • Pridružen: 26.12.2003
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 10 september 2007 - 09:53

hugec glede trojke predlagam, da nadaljujemo v tej temi: http://www.mavricni-...
Tudi sam sem ti odgovor dal tam. :)

Lep pozdrav, Glorč :paprika:
Medicina je socialna znanost in politika ni nič drugega, kot medicina velikih razsežnosti. [R. Virchow]
De duobus malis semper minus eligendum est.

#88 goinup

goinup

  izkušen

 • Člani
 • 991 prispevkov
 • Pridružen: 18.04.2006

Objavljeno 13 september 2007 - 09:37

...bolelo je ampak če partnerja resnično ljubiš mu privoščiš tudi tako avanturico. Pravijo da če človeka resnično ljubiš (čista ljubezen) mu dovoliš tudi da odide s svojo novo srečo...


Jaz osebno takih stvari ne podpiram, kadar sem v vezi. Zdi se mi, da lahko ti mali prepovedani oz. nedolžni užitki kaj kmalu spodkopljejo ljubezen ter pomen, ki tega, kar dva delita med seboj!
Do files get embarrassed when they get unzipped?

#89 glorious

glorious

  Moderator

 • Moderatorska ekipa
 • 8 226 prispevkov
 • Pridružen: 26.12.2003
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 02 avgust 2008 - 10:34

Danes sem bral članek o varanju. Moram rečt, da sem se zamislil in se strinjal s člankom. Kar tudi že sam govorim, da je varanje obsojeno zaradi družbene nesprejetosti in, ker so nam tako "vcepili v glavo".

Monogamija je edini priznani, veljavni in spremenljivi model zveze v sodobnem razvitem svetu. Drugo vprašanje pa je, ali ustreza naravi človeka. Smo ljudje biološko res "narejeni" le za enega partnerja istočasno? Fiziološko gledano ljudje nismo monogamna bitja, kar še posebno velja za moške in je povezano s testosteronom, moškim spolnim hormonom. Vendar je monogamija norma, ki nam jo predpisuje kultura in ki jo prevzamemo že v otroštvu. Vir: dr. Zoran Milivojević.


Po tej logiki, se niti ne smemo čuditi, da je med geji toliko varanja. Dva moška in testosteron. 8)

Lep pozdrav, Glorč :paprika:
Medicina je socialna znanost in politika ni nič drugega, kot medicina velikih razsežnosti. [R. Virchow]
De duobus malis semper minus eligendum est.

#90 tip_100

tip_100

  gay friendly

 • Člani
 • 20 prispevkov
 • Pridružen: 24.01.2010

Objavljeno 06 marec 2010 - 16:37

pomojem gayi zelo radi varajo kaj pa vi mislite o tem?

#91 simple

simple

  zasvojen

 • Člani
 • 694 prispevkov
 • Pridružen: 24.07.2009
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 06 marec 2010 - 16:47

Mislim, da je to samo stereotip...
tu vois, je suis pas un homme, je suis le roi de l'illusion.

#92 Luigi

Luigi

  nov na sceni

 • Člani
 • 253 prispevkov
 • Pridružen: 22.03.2009

Objavljeno 06 marec 2010 - 16:50

Mislim da ni, je pa ta stereotip pogojen z družbeno situacijo gejev in lezbijk. Gre pač za spolno usmerjenost, ki se je ne neguje od zgodnjega otroštva, ponavadi jo oseba skriva, tudi sama razmerja se skriva, zato povprečen gej in lezbijka na pojme kot so razmerje, zvestoba itd, gledajo drugače.

#93 Sly

Sly

  piščan'c

 • Člani
 • 60 prispevkov
 • Pridružen: 17.12.2009
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 06 marec 2010 - 19:34

Jaz nikoli nisem varal, sem pa bil prevaran :) In ne, tega nisem in ne bom nikoli odpustil. Če nekomu nekaj pomeniš, mu to pomeniš ves čas, ko sta skupaj in ne "le" ves čas, razen kakšno urco ali dve vsakih nekaj tednov. To zame ni ljubezen - je le druženje z nekom iz navade (in običajno še občutka krivde). Če čutiš da nekaj ne "štima" v razmerju, je bolje da končaš vezo in poiščeš srečo drugje, ne pa da "poskušaš", če čutiš kaj do partnerja. Varanje NI način do dosege tega! Nikoli!
Why are we so afraid of what people think of us? They’re going to judge us anyway, so we might as well be ourselves and let them think what they want.

#94 M-boy

M-boy

  gay friendly

 • Člani
 • 12 prispevkov
 • Pridružen: 08.11.2009
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 06 marec 2010 - 21:18

Jaz (še) nisem varal. Sem bil pa prevaran in to že 3x. Vendar še kar vztrajam v vezi, ker imam svojega muca preveč rad! Tak pač je in vem, da se ne bo spremenil. Sprejeti ga moram takega, kakršen je, z vsemi napakami in pozitivnimi stvarmi.
In očitno ej res nekaj na tem, kar piše v članku, ki ga je citiral Glorč :P
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ XoXo M - boy

#95 blup

blup

  zasvojen'c

 • Člani
 • 773 prispevkov
 • Pridružen: 20.05.2010

Objavljeno 02 junij 2010 - 13:30

Če bi imel tipa, ga ne bi nikoli prevaral. Saj z neko osebo si zato, ker ti je všeč in se v njeni družbi dobro počutiš. Če pa v odnosu ne bi vse štimalo bi šla pa pač narazen in bi si lahko čez nekaj časa našel nouga tipa. Dokler pa bi bil zadovoljen, srečen in zaljubljen, mi varanje še na misel ne bi prišlo. :)
A quien le importa lo que yo haga, a quien le importa lo que yo diga, yo soy asi y asi seguiré, nunca cambiaré...

#96 Xander

Xander

  piščan'c

 • Člani
 • 55 prispevkov
 • Pridružen: 15.02.2016

Objavljeno 17 februar 2016 - 22:09

Osebno še nisem varal. 

 

Bolj pomembno je, da si para po nekaj časa in pred položita karte na mizo in si sestavita cilje ustvarjanju. Saj za nekatere pare vem, da lepo 

funkcionirajo glede tega in ne pomislijo na varanje. Tisti, kdor misli da to ni nič takega, bo večno to počel in imel slabe odnose do partnerjev.

To je boj moje mišljenje. #97 fantek_4_u

fantek_4_u

  zasvojen'c

 • Člani
 • 405 prispevkov
 • Pridružen: 17.01.2007
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 18 februar 2016 - 11:46

Sem varal in zafural tudi malo daljso vezo zaradi tega. Zakaj sem varal? Verjetno zaradi tega, ker pri svojem bivsem nisem dobil tega kar sem zelel. Vedno ko sem varal, sem prakticiral tisto vlogo v seksu, ki je z svojim bivsim nisem nikoli.

 

Zaradi tega me je kar nekaj ljudi obtozilo, da sem egoist, ku*ba, ... nihce pa ni obtozil mojega bivsega, ki je vedel da v seksu nisem ne vem kako zadovoljen.

V vezi sem vseeno vztrajal, ceprav mi je seks zelo pomemben. Razlog je tical predvsem v tem, da so druge stvari bile koliko toliko v redu. Po 2 letih in pol, ko pa se je nezadovoljstvo pri seksu razsirilo se na nezadovoljstvo glede drugih stvari, je pa zveza razpadla.

 

Ne obzalujem da sem varal. Ce ne bi varal, bi izgubil nekaj let ne popolnoma zadovoljen v seksu. Vem da je mojega bivsega to zelo prizadelo, ampak je tudi sam vedel, da imava tukaj problem. Sem veckrat opozarjal.

 

Posledicno varanja ne obsojam, ker vseeno verjamem da do varanja pride zaradi nezadovoljstva v vezi.

Se pa vseeno zelim izognit varanju v prihodnje. Vsaj varanju iz tega razloga, zaradi katerega sem varal v prejsnji vezi. Ce se bo pa kak drug razlog za varanje nasel v morebitni bodoci vezi pa ne morem vedeti. Zaenkrat vem, da sem varal le iz tega razloga. Na izkusnjah se ucimo....

 

 


Prispevek uredil/a: fantek_4_u, 18 februar 2016 - 11:47.

Pameten med neumnimi je vedno najbolj neumen

#98 Tim91

Tim91

  biskvitek

 • Člani
 • 48 prispevkov
 • Pridružen: 03.02.2014
 • Lokacija: Ljubljana mesto, SI

Objavljeno 18 februar 2016 - 17:50

Kar si napisal, je čisti nesmisel.Če v tisti zvezi nisi želel vztrajat, potem bi človeku to lahko povedal, končal razmerje in šel naprej z drugimi. S tem si pa pravzaprav prevaral samega sebe, nisi bil odločen in temu daješ neko čudno legitimnost.
Sicer je pa v vsakem razmerju na dolgi rok nekaj, kar ti ni všeč. Če tega ne želiš, potem imaš lahko odprto razmerje, prijatelja za seks ali pa kaj drugega. Se mi zdi pomembno, da je posameznik na prvem mestu fer do sebe.

#99 paso

paso

  biskvitek

 • Člani
 • 31 prispevkov
 • Pridružen: 04.07.2020
 • Lokacija: sl.konjice

Objavljeno 25 julij 2020 - 00:16

fizično, čustveno ali oboje?
0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov