Verjetno veste, kaj izraz pomeni, me pa zanima, če ste že bili v kakšnem, kaj si mislite o njem, kaj vam je bilo všeč in kaj vam ni bilo, bi oziroma boste šli ponovno ... in če še niste bili, me zanima, če nameravate iti. Vas spolno vznemirja misel na popolno temo in na seks s popolnim neznancem, za katerega si lahko predstavljate, da je vaš ideal, lep, vznemirljiv ... pa čeprav se vam utegne zgoditi, da pristanete v seksu z bistveno starejšim in neprivlačnim moškim.
Mene misel ob fantziranju na

neznanca v Dark Roomu sicer vzburja, je pa v realnosti verjetno nikoli ne bi uresničil, ker bi mi v dejanski situaciji sigurno vse »padlo dol«. Enostavno se ne bi mogel sprostiti, bilo bi me celo nekoliko strah zaradi nezaupanja, pa niti iz zdravstvenega vidika se mi ne zdi primerna varianta.
Doslej sem od znotraj videl le enega, pa še to samo nekaj sekund v diskoteki Bang! v Grazu, ko sem spoznal zelo dobrega tipa, ki me je želel peljati not, ampak meni ni bilo do tega, razen firbca, kako izgleda od znotraj. Po ca. 5 sekundah sem videl »vse«, kar sem želel in firbec me je hitro

minil, čeprav sem poznal vsaj enega fanta, ki ga to strašansko privlači. Tudi na Dunaju imajo Dark Room v diskoteki Why Not? (kako prikladno ime, mar ne?), vendar se temu niti približal nisem, ker to enostavno ni v skladu z mojimi pričakovanji glede seksa ipd., ker mi avanture enostavno ne ustrezajo, čeprav se mi je že kakšna zgodila.
Pa vaše mnenje? Obstaja kakšen Dark Room v Sloveniji? Mislim, da sem za enega slišal (K-4?), me pa zanima, če iz prve roke kdo izmed vas ve kaj več o tem?!