Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

E-svetovalnica HIV/AIDS preventive & blog Glavca


301 odgovorov v tej temi

#301 e_svetovalnica

e_svetovalnica

    nov na sceni

  • Člani
  • 279 prispevkov
  • Pridružen: 23.01.2007

Objavljeno 23 november 2018 - 11:28

Vsak trud prinese uspeh: V letu 2017 smo v Sloveniji postavili 39 novih diagnoz okužbe s HIV, najmanj po letu 2010 (NIJZ). 

 

:ples:  Kje se lahko brezplačno in anonimno testiraš na hiv in druge spolne bolezni? Kaj lahko vidiš na avtobusih v Ljubljani in Mariboru? http://www.dih.si/gl...dnje-testiral_a  :juhej:

 

Od 23. do 30. novembra poteka kampanja Evropski teden testiranja na HIV s sloganom Testiraj. Zdravi. Prepreči. Njen namen je osebe, ki so se izpostavile tveganju za okužbo s HIV, spodbuditi k testiranju, zdravstveno osebje pa opozoriti, naj testiranje ponudi pogosteje. Društvo DIH je še kako vpeto v dogajanje – skupaj z inštitucijami in drugimi nevladniki smo že vrsto let aktivni v Komisiji za AIDS Ministrstva za zdravje. Ta ob tej priložnosti izpostavlja, da je takojšnje testiranje ključno za uspešno zdravljenje in preprečevanje nadaljnjih okužb. http://www.dih.si/glavca/2018/kdaj-si-se-nazadnje-testiral_a


Prispevek uredil/a: e_svetovalnica, 23 november 2018 - 11:30.

Pamet v roke, kondom na glavo!
www.dih.si
Blog GLAVCA: http://glavca.blog.siol.net/

#302 e_svetovalnica

e_svetovalnica

    nov na sceni

  • Člani
  • 279 prispevkov
  • Pridružen: 23.01.2007

Objavljeno 01 december 2018 - 08:29

V sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem - GR organiziramo predavanje dr. Boštjana Mlakarja o spolnem in analnem zdravju zdravju, ki bo 1. decembra, na svetovni dan boja proti aidsu, ob 11.00 in ob 17.00, na GR. Gre za spremljevalni program razstave Body Worlds Vital.  :zvecilka:
 
Kako na predavanje? Obišči zanimivo razstavo Body Worlds Vital. Z vstopnico se brezplačno udeleži predavanja. Na vstopnico za razstavo imaš s člansko izkaznico Društvo DIH 10 % popusta (pošlji sporočilo na info@dih.si z izpolnjeno pristopno izjavo: <a href="http://www.dih.si/fi...-DIH-2.pdf</a>,če si že član_ica, pa samo javi in ti e-izkaznico pošljemo po pošti.
 
Dr. Boštjan Mlakar je zdravnik, specialist kirurg. Poučuje na Medicinski fakulteti v Mariboru in vodi zasebno kliniko Zdrav splet. Je strokovni vodja Dihovega preventivnega programa Pamet v roke, kondom na glavo!, ki ga financirata Ministrstvo za zdravje in Mestna občina Ljubljana.  :ponos:

Pamet v roke, kondom na glavo!
www.dih.si
Blog GLAVCA: http://glavca.blog.siol.net/
0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov