Objavljeno 28 marec 2010 - 16:48
Objavljeno 28 marec 2010 - 16:56
Ta prispevek je mogoče star in ne odraža trenutnega mnenja!
Objavljeno 18 junij 2010 - 12:10

Torej mene zanima, kje v Ljubljani bi se dalo najti kakšne lušne geje.
Sam še nikdar nisem bil s tipom, vendar bi že zdavnaj probal, če bi našel kakšnega ki bi bil za..

V Lj vem le za K4, ve kdo še za kaj drugega? Kakšna gejevska srečanja, kaj takega?
Prispevek uredil/a: Shaman, 18 junij 2010 - 19:25.
Združeno z že obstoječo temo.
Objavljeno 18 junij 2010 - 12:40
Spremljaj celoten kotiček LGBT Info (klik), prečekiraj LGBT povezave (klik), na forumu pa obstaja tudi skupina za spoznavanje in druženje - SiD (klik). Obiščeš lahko tudi Cafe Open (klik), kjer je vsak prvi petek v mesecu družabni večer za fante, trenutno pa se spremlja nogometno svetovno prvenstvo. Za žuranje je poleg K4 roza primeren tudi Kulturni center Q (klik), kjer so LGBT žuri vsak petek, imajo pa tudi drug program.
Bodi dovolj za začetek

Dobrodošel na forumu in v novem poglavju svojega življenja. Ne pozabi pregledati tudi nasvetov o zdravju in varnem seksu (klik). Odgovorna spolnost je dobra zate in za druge, kondome in lubrikante lahko dobiš na vseh LGBT prostorih!
Objavljeno 20 junij 2010 - 19:03
Objavljeno 20 junij 2010 - 22:44

Jaz sem pred leti pozno začel spoznavat, ampak se spomnm, kok sem biu takrat optimističen in sigurn v to, da bom nekoga posebnga spoznou in sem ga res v 1 mescu, prek irca (čeprou sem naletu najprej na same frike). Tud zdej največ upov polagam v net, ker bi se v realnem svetu zlo težko zanesu na svoje sposobnosti flirtanja

Objavljeno 21 junij 2010 - 10:51
Tudi sam sem pred kratkim zbral pogum in začel spet iskati srečo. Ker nisem pristaš stresa, dopisovanja ter upanja preko neta, je zame to dokaj velik korak. Ne vem če outirani fantje razumejo tole, vendar nekateri, vsaj jaz, želimo spoznati samo "tisto" osebo in se nato spet umakniti nazaj v svoje življenje; v krog prijteljev, skupnega živlenja s partnerjem in hobijev. Jaz ne iščem in ne pogrešam petkovih ali sobotnih večerov, še najmanj "Lost in tivoli" nights, vendar drugega načina ne poznam kot portal Romeo in kako klepetalnico. In verjemite, da ni lušno viset na netu po ure in čakati...
Če ima že ebelin probleme, ki je po lastnem opisu "hot packet", a je pol brezupno za average guys, kot smo ostali, upati?! Razmišljati o normalnih tipih je izguba časa po mojem mnenju, saj pod to rubriko spadamo vsi ali skoraj nobeden. Opazil sem, da jih veliko hoče resne veze, po drugi strani pa želijo ohraniti prosto pot do svežega mesa, kar je eden izmed glavnih razlogov da pride do kolapsa. Na stara leta pa jokajo in iščejo mašila za prazno in depresivno živlenje in to že pri 40-tih....haloooo pred njimi je še pol življenja a ne! (uštete so vse variacije in odstopanja).
Eden od moderatorjev je omenil skupino SID. A mi lahko kdo pove kaj več o tem, razen tega kar piše na strani.
Strinjam se, da je spoznavanje v živo v zdravem okolju dober korak naprej pri rušenju stereotipov. No da vidimo

Objavljeno 21 junij 2010 - 13:51
Srečno!
Objavljeno 21 junij 2010 - 16:37

Ja, traja pa veliko veliko zelooooo veliko časa

poskusi in poskusi in če ne uspe poskusi znova, samo upanja ne izgubit

Objavljeno 26 julij 2010 - 22:35
Je pa ena anekdota še posebej zanimiva. Delal sem v službi, kjer sem srečeval ogromno ljudi in sem imel tudi neposreden kontakt z njimi... Sodelavka me opozori, da me en tip neprestano opazuje in je najbrž gej. Pa mi je kar vroče postalo, saj je bil tip lep kot bog in sem ga že ob vstopu v prostor opazoval. Nakar sem sodelavko zavrnil, češ, da potrebuje pomoč in navezal kontakt. Ob koncu moje službe sva se srečala, a sem s svojo tremo vse uničil. Fant me je želel poljubit, pa sem sedel v avto, se hitro poslovil in odšel. Nato sva se še srečala dvakrat, enkrat sem bil celo pri njem doma. Moram reči, da mi je strašno žal, ker sem se takrat tako bremzal, saj mi je tip res všeč. Prav mi je. Celo življenje so mi govorili, da se priložnost zamujena ne vrne nobena. Jaz sem dolgo upal, da se motijo, a imeli so prav.
Odtlej sem postal pogumen fant!

Objavljeno 30 julij 2010 - 21:13
Objavljeno 01 avgust 2010 - 14:25

Objavljeno 19 maj 2012 - 19:57
Naletel sem na ta forum in ugotovil, da je to edina tocka kjer se lahko osebno razpisem in morda najdem pomoc.
Stvar je taksna. Svojega imena ne zelim izdati, meseca marca pa sem dopolnil 18 let.
Za sabo imam iskreno nekje 5 zensk, s katerimi sem seksal, z dvema od njiju pa celo resno razmerje.. zdaj vec ne vem kako, ker sem po stevilcnih izkusnjah z moskimi ugotovil, da sem gay. Tega se nisem zaupal niti 1 cloveku iz mojega *real* lajfa.. niti best frendu in frendici, kaj sele komu iz druzine.. Saj me ne bi tako skrbelo glede druzine, ce se sicer nebi tako dobro razumeli.
AMPAK!
moj oce in mama sta oba stara okoli 50 in oba sta odrascala na kmetijah, kjer so jih vzgajali, da je homoseksualnost nekaj nenormalnega.. in to je nemogoce da to izvesta, ker se zelooo dobro razumemo.. zal pa ce to izvejo, lahko pozabim na stike z njimi, kar pa nocem, ker jih mam zelo rad...
nasplosno se ne morem zaupat nikomur, ki ni gay.. pisem pa zato, ker bi rad kak nasvet, kako spoznati kako gay druzbo, da bi imel tam prijatelje, kaksno zabavo, ampak da bi moja usmerjenost tam tudi ostala.. kako je vam to bilo v takem obdobju, ce ste ga sploh imeli? ker me pa to, da se nikomur ne morem v zivo zaupat in govorit o tem, dobesedno razzira od znotraj.. prosim vas, razpisite se.
L.p.
Objavljeno 20 maj 2012 - 15:23
prav nekega gaya poiskat sploh ni tak težko. tudi v mb je marsikateri outiran in prej ali slej boš nekoga srečal (tudi če se to zdaj sliši butasto). drugače pa tudi tu na forumu obstaja "srečanja in druženja" podforum. sicer moraš malo počakat in redno pisat prispevke, da lahko prosiš za vstop...
kar se pa tiče staršev pa imamo/smo imeli vsi podobne skrbi. kolega mi je enkrat rekel "če te ne sprejmejo, niso družina". s konzervativnimi starši je vedno tak... če/ko bosta zate zvedla, bosta te ali sprejeli, ali pa bosta še bolj proti lgbt skupnosti.
Objavljeno 20 maj 2012 - 23:32
pisem pa zato, ker bi rad kak nasvet, kako spoznati kako gay druzbo, da bi imel tam prijatelje, kaksno zabavo, ampak da bi moja usmerjenost tam tudi ostala.. kako je vam to bilo v takem obdobju, ce ste ga sploh imeli?
Ali misliš, da bi lahko "ločil" te dve življenji? Mislim, da je za vsako stvar treba kaj žrtvovati, predvsem, ko si želiš vstopiti v neko novo družbo. No, vseeno pa naj te ne skrbi, da bi tvoja spolna usmerjenost postala javna stvar samo zato, ker bi spoznal nekaj gay prijateljev!

Ampak ja, za boljšo kvaliteto življenja je fino spoznati še druge plati, ne samo seksualno.
Ko sem bil jaz pred leti v situaciji, ko nisem nikogar poznal, sem se počutil kot redka ogrožena vrsta,... pomagalo pa mi je že to, da sem vsaj spoznal nekaj gay ljudi, četudi nismo postali ful frendi. Me je navdalo z optimizmom in "mavričnostjo"

Prispevek uredil/a: Crane, 20 maj 2012 - 23:35.
i tried
Objavljeno 21 maj 2012 - 09:56
Crane.. najraje bi jih prvo imel ločene ja, da bi videl kako se počutim v ta novem, ker ga ne poznam.. potem bi verjetno čez čas to dvoje združil, če bi našel v novem kake dobre prijatelje, zaveznike..
Objavljeno 21 maj 2012 - 17:08
Objavljeno 23 maj 2012 - 12:20
Nazalost pa hoces, noces slej ko prej bi se razvedelo.
Tako da bom nazalost mogel se malo pocakati (verjetno do faksa).
Pa tako si zelim imeti nekoga :-(
Objavljeno 23 maj 2012 - 12:44
Glorč

De duobus malis semper minus eligendum est.
Objavljeno 30 junij 2012 - 14:31

"The secret of happiness is freedom. The secret of freedom is courage."
Objavljeno 08 julij 2012 - 09:01
Sploh če ne želiš letati z mavrično zastavo naokoli

Ostali forumi in portali so bolj ali manj namenjeni iskanju ene same aktivnosti

Objavljeno 15 avgust 2012 - 21:09

Objavljeno 21 avgust 2012 - 11:26

Objavljeno 21 avgust 2012 - 14:15

Author Unknown
Objavljeno 21 avgust 2012 - 16:11
Ena stvar, ki me še vedno muči: kako lahko na facebooku spoznaš nekoga?
Dodaš naključne (luštne) moške in upaš, da je kateri od teh gej IN da te bo sprejel?
Možno tudi to ja

0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov