Objavljeno 22 maj 2004 - 13:22
Osebno sem imel najvec prvih stikov na Ircu, sledijo pa prijatelji, preko katerih sem pol spoznav nov folk.
Objavljeno 22 maj 2004 - 16:38
Prvi stiki z gej folkom so bli na ircu, sam tam si tipa glih ne iščem, ka vem, da resnga ne bom našu. Zdej grem (če grem) sam še za zabavo gor.
V oglasnikih si tut ne iščem tipa. Na ircu vsaj prbližn spoznaš, kak je človek, tko pa še to ne.
Svojga prvga tipa sm pa spoznal v knjižnci, kjer sma iskala ista knjigo in sma se začela ment, pa sma si bla ql pa sma se začela dobivat. Drug tip pa nekak podobn kot to, sam da je bla ena žurka.
Objavljeno 30 maj 2004 - 15:19

Frendi - helpless, obup.
Lokacije ala tivoli, tifani ... NO GO!

Objavljeno 30 maj 2004 - 15:57
Drugače pa v GAY lokale zahajam zelo redko, ker pač nobeden ni blizu mojega doma. Pa tudi tisti, v katerih sem bil, nekako niso ravno po mojem okusu in pričakovanjuih. Samo prvo leto, ko sem si priznal, da sem gej, sem hodil bistveno pogosteje, največ v Tiffany (LJ) in Bang! (Graz).
IRC-a pa ne uporabljam in me niti ne mika, da bi ga. Vsaj zaenkrat ne.
Objavljeno 08 junij 2006 - 17:19
Objavljeno 08 junij 2006 - 17:30
Objavljeno 11 januar 2007 - 21:14
Zato me v bistvu zanima, kako lahk nek normalen simpatičen tip v Sloveniji spozna nekoga, če ne more hodit v gay klube, ni mu do spoznavanja preko oglasov, gay frendi pa mu tudi ne predstavljajo vsakodnevno svojih lušnih frendov. Priznam, ovira me to, da sem zelo izbirčen, ampak ves čas sem mislil, da se bo zagotovo našel kdo, ki pa me bo pritegnil, jaz pa njega.
Zaenkrat pa ni nič iz tega. Sem mogoče edini, ki ima ta problem? Hvala vnaprej, LP vsem...
Objavljeno 11 januar 2007 - 21:26

Objavljeno 11 januar 2007 - 21:30
Zelo pomembno mi je da veliko zvem o osebi, da sploh vidim razmišlanje in več sem izvedel, več je bilo skupnega bolj me oseba privlačila.
Ampak dosedaj je bilo ponavadi tako da večina fantov je tist zadržanih sramežljivih, ampak vse kar sem spoznal so bili res fantje ki vejo kaj hočejo, ki imajo cilje in ne živijo iz grma za grm.
Pozdrav
Objavljeno 11 januar 2007 - 21:37
Do sedaj sem jih največ spoznal, ko so mi križali pot. Tja pa sem že kakšen prileti nasproti, tak da nič bat.

Objavljeno 11 januar 2007 - 21:42
Pol pa pač sem videl kako in kaj. Ponavadi sem mel izkušnje z tipi, ki niso hteli samo kakšne avanture in so bli dokaj resni. No sicer pa pojma nimam, če irc še obstaja

Objavljeno 13 januar 2007 - 23:30
Objavljeno 15 januar 2007 - 15:33
Objavljeno 21 julij 2009 - 15:52
sem BI in sem nov v tem forumu, zelo veliko zanimivih zgodb.
s tipom še nimam izkušenj, si jih totalno želim. s punco z lahkoto navežem stik, s fantom nikakor ne, predaleč pa ne upam, ker se bojim negativnega odziva.
gledam precej gay filmov, rajcajo me samo še tipi oz. njihovi lepotci med nogami
torej sprašujem, kako spoznati tipa, ki bi mi pokazal pot v gay svet...
tnx za nasvete

Objavljeno 21 julij 2009 - 17:38
Objavljeno 21 julij 2009 - 18:14

Objavljeno 22 julij 2009 - 01:10

Objavljeno 23 september 2009 - 22:08
Moj nasvet: Predvsem ne izgubljajte časa in energije na internetu in podobnih medijih. Raje malo bolj "tvegajte" in komunicirajte v živo.
Podpis pod tole. Internet je velikokrat nekaj, ob srečanju pa vse zgleda drugače.

Objavljeno 24 september 2009 - 01:31
Sam vidim problem predvsem v tem, da si tako zelo izbirčen. Se strinjam, moramo imeti določene zahteve in kriterije, ampak vse kar je več od tega, pa po moje prej kaže, da ima človek težave. Predstavljam si, da greš tako obremenjen že na zmenek, negativna naravnanost pa zadevo obvezno poslabša. In če si že vnaprej zavrt s prehudimi pričakovanji, ni drugega izida kot razočaranje.Zato me v bistvu zanima, kako lahk nek normalen simpatičen tip v Sloveniji spozna nekoga, če ne more hodit v gay klube, ni mu do spoznavanja preko oglasov, gay frendi pa mu tudi ne predstavljajo vsakodnevno svojih lušnih frendov. Priznam, ovira me to, da sem zelo izbirčen, ampak ves čas sem mislil, da se bo zagotovo našel kdo, ki pa me bo pritegnil, jaz pa njega.
Zaenkrat pa ni nič iz tega. Sem mogoče edini, ki ima ta problem? Hvala vnaprej, LP vsem...
K4 odpade, spoznavanja preko neta si se naveličal, vsem gre samo za seks - ravno to ta zadnje ne bo držalo. Če pa te vedno kontaktirajo ravno taki posamezniki ali pa končaš z njimi, pa menim, da je predvsem problem v tebi, ker te tak tip fantov privlači. (Kadar nas obkrožajo ljudje, ki jih ne želimo imeti v svoji okolici, pa se kljub temu tam vztrajno pojavljajo in zadržujejo, je treba razmisliti, kaj je takega na nas, kar te ljudi vleče v našo družbo.)
Tako da bi verjetno malce pomagalo, če bi se malce bolj sprostil, konec koncev mora biti spoznavanje ljudi prijetno. In vedno se zgodi kaj zanimivega

Objavljeno 19 november 2009 - 08:44
Objavljeno 28 november 2009 - 19:51
Objavljeno 04 december 2009 - 20:41
Prispevek uredil/a: Shaman, 04 december 2009 - 21:09.
Pridruženo obstoječi temi.
Objavljeno 06 december 2009 - 02:02
Objavljeno 27 marec 2010 - 23:20
Nekako še zbiram pogum, da bi se odeležil kakega gej dogajanja, ker me sicer take stvari niti ne zanimajo... ampak je treba spoznati nove ljudi.
i tried
Objavljeno 27 marec 2010 - 23:34

0 uporabnikov bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov