Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Koliko ste prepričani v svojo spolno usmerjenost?

gej foot fetiš pomoč

250 odgovorov v tej temi

#226 Elisabeth

Elisabeth

  gay friendly

 • Člani
 • 2 prispevkov
 • Pridružen: 24.03.2014

Objavljeno 18 januar 2015 - 22:47

4 Predominantly homosexual, but more than incidentally heterosexual.

 

No ja, imam kakšen moški crush na vsake toliko, ampak mora bit res nekaj posebnega. Ostane pa samo pri crushu, ni neke želje po vezi ali seksu. Življenje si predstavljam z žensko, puščam pa odprta vrata, da se najde kak moški osebek, ki me totalno prevzame... Ampak dvomim.#227 Damzo

Damzo

  piščan'c

 • Člani
 • 164 prispevkov
 • Pridružen: 02.01.2015
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 20 januar 2015 - 21:37

Ja, sploh ko se nekako naveličaš pretvarjat, da je možno normalno živeti kot gej. Pa me niti ne moti, da me sedaj bolj vleče na strejt stran...sigurno bo lažje ;)

#228 Amos

Amos

  vzornik

 • Člani
 • 1 355 prispevkov
 • Pridružen: 09.05.2010

Objavljeno 21 januar 2015 - 13:45

V kaksnem smislu lazje? Zate? Za okolico?

#229 Liv

Liv

  nov na sceni

 • Ban
 • 204 prispevkov
 • Pridružen: 05.04.2012

Objavljeno 28 avgust 2015 - 23:36

Po letih zanikanja, si lahko priznam, da sem heterofob in da homofobe v celoti razumem. Kljub temu, da sem spala z občutno več tipi kot ženskami, mi ni jasno in mi nikoli ne bo jasno, kako se ženska lahko zaljubi v moškega. Moški + moški mi je ok.

 

To mnenje je zagotovo povsem neobičajno in marsikdo ga bo vzel kot slab hec, ampak jaz se pa sedaj, ko sem si to priznala, počutim precej bolje. In precej bolj razumem zakaj ene tako motimo geji, ker mene tudi motijo oni, ker je meni čisto isto čudno. Včasih sem si te občutke razlagala povsem drugače, sedaj pa so mi kristalno jasni.

 

Moja usmerjenost pa je bila vedno enaka in vedno bo. Moje telo nima čisto nič proti penetraciji iz moške strani, emocionalno sem pa hardcore lezbijka. Včasih je situacija kočljiva, ker so eni moški lahko tudi ok iz prijateljskega vidika in potem postanem zmedena, kar se, ko mi gre na bruhanje, ko me poskušajo poljubit, precej enostavno razblini. In takrat lahko precej enostavno razumem tudi, zakaj se kakim strejtom gnusimo, ker believe me, the feeling is mutual.


Ce que femme veut, Dieu le veut.

#230 provokatorka

provokatorka

  Častna članica

 • Člani
 • 1 705 prispevkov
 • Pridružen: 08.07.2004

Objavljeno 30 avgust 2015 - 17:38

Moje telo nima čisto nič proti penetraciji iz moške strani, emocionalno sem pa hardcore lezbijka. Včasih je situacija kočljiva, ker so eni moški lahko tudi ok iz prijateljskega vidika in potem postanem zmedena, kar se, ko mi gre na bruhanje, ko me poskušajo poljubit, precej enostavno razblini. In takrat lahko precej enostavno razumem tudi, zakaj se kakim strejtom gnusimo, ker believe me, the feeling is mutual.

 

 

Torej si lezbijka, ki pa seksa z moškimi celo več kot z ženskami? Le čutiti ne moreš nič do moškega? Se opravičujem, ker sprašujem, odgovoriti ti itak ni treba, ampak a penetracija z ženske strani pa ni OK? Na primer, s kakšnim pripomočkom, saj je igračk na trgu več kot dovolj, če si jih dve ženski želita kot dopolnitev njunega spolnega življenja.

 

Če bi se meni nekdo gnusil, po vsej verjetnosti z njim ne bi seksala. :?:


Ljubezen je večna, dokler traja.

#231 eightisgreat

eightisgreat

  gay friendly

 • Člani
 • 11 prispevkov
 • Pridružen: 31.08.2015

Objavljeno 31 avgust 2015 - 03:31

Živjo!

 

Sem 20 let star moški, ki je nedolgo nazaj sprejel, da je gej, da tega ne more spremeniti in, da mi ni hudo, moram bit vesel.

No dokler ni prišlo spet do zmede pa komplikacij. Pa nj kr začnem.

 

Že od kar sem bil ful majhn, kaj pa vem 10 let, če ne celo 9, sem imel fetiš na moška stopala. Nevem huda so mi in me zelo privlačijo.

Tudi od malega sem že gledal videe z nogami, čeprav ne tiste eksplicitne. Ampak res sam footsies in podobno.

No pred kakim letom ali dvema, pa sem začel še fantazirati o ostalih spolnih odnosih z moškimi in tudi o tem, da sem v zvezi z njimi.

 

Ženske me nikoli niso privlačile. Imel sem punco v 9 razredu, za kratek čas, meni ni bilo do tega, tudi odnosov nisma imela.

Ko sem prišel v srednjo šolo sem imel nekaj spolnih odnosov z puncami, kakšne 3, to je pa to. Da ne rečem, da so se zmeraj

končala slabo, z obema stranema nezadovoljenima. Mano kot tudi dekletom. Pač nič me ni vzburilu, tudi noge. Nikoli mi tudi ni prišlo.

Nezadovoljstvo je bilo ogromno in zmeraj sem si dopovedoval, sej maš samo fetiš na moška stopala. Konec in pika.

 

Ampak zmeraj sem gledal za moškimi, so mi bli simpatični, postave hude, use. Zmeri sem si tudi predstavljal, da sem jaz tisti podložen drugemu. Pred letom sem tudi dobil feelinge za enga ful dobrega prijatelja, ki je drugače fant od sostanovalke in mislim, da to, da sem zmeraj bil ljubosumen na njo, pa jezen če se nisva družla, ker je bil z njo, pove use. xD Pč sem se zatreskal, čeprav sm zdaj to dal za sabo, ker vem, da z njim nebo, priznal mu tudi nisem, sva še naprej kul kolega.

 

No problem je pa v tem, da se hitro vzburim sam ob misli na noge oz stopala. Zelo težko se če mislim na kaj drugega kot je anal, oral itd.. Seveda si pomagam z roko kdaj ko gledam xxx pa gre ane. ;) Ampak pač, da bi mi takoj stopil ko bi pomislil na to pa ne. Samo na stopala kdaj.

Pač fora je, da sem bral na internetu, da naj bi bil asexualc. Ker kao če fantaziram o vsem tem, pa mi sam na noge stop, pa tud če mam čustva do drugih fantov, ni dovolj? Mi more res takoj ko sliko nagega moškega pogledam vstat? -_-

 

In sem čisto zmeden. Sprijaznil sem se, da sem gej pa sem končno vesel, da lahko povem frendim zdaj pa to. Odnosa še spolnega z moškim nisem mel, tako da ne vem. Razen enkrat z boljšim prijateljem, ki sem mu priznal, da imam fetiš. Pa mi je celo prišlo ko mi je pomagal pri tem. XD Da ne govorim, da me je od takrat naprej zmeraj izzival, kdaj nahit pobožal po niplih pol sm bil pa v zadregi. x)

Se opravičujem za zelo dolg ter nazoren post. Zelo rabim pomoč, ker mislim, da sem se sam odločil prav, da sem gej, ampak me zanima kaj si vi mislite? Res vse kar sem naštel ni dovolj, da sem gej? Tudi če mi neb pi seksu takoj vstal, saj bi bilo malo footplaya pa bi od tam šlo naprej? Torej sem gej ali ne?

Še enkrat hvala v naprej pa tudi za strpnost. :)
Sem prvič na forumu in mislim, da bom kmalu naredil še en velik korak v življenju glede moje seksualnosti.

Lp :nerodno:#232 idoru

idoru

  redni gost

 • Člani
 • 332 prispevkov
 • Pridružen: 09.07.2015
 • Lokacija: u hribih

Objavljeno 31 avgust 2015 - 08:16

Internet je dvorezen mec. Po eni strani morje nekih informacij, po deugi strani morje nekih neresnic, fantazij in nasploh lazi.

Uradno se smatram za lezbijko, pa bom res res redko za katero rekla, da mi je huda pi*ketina, da bi me pa ze sam pogled na zensko instant zrajcal pa mislim, da se mi se ni zgodilo.

Tako sa dragi fant, ce ne mores seksat s puncami, ce fantazitas o moskih stopalih in o tem, kako te drug moski moski dominira, potem si ne glede na vse kar si prebral za moje pojme tako gej kot mavricni samorog. :>

Upam, da tvoje fantazije kmalu postanejo resnicnost. Srecno!

It doesn't matter what we want. Once we get it, we want something else.


#233 eightisgreat

eightisgreat

  gay friendly

 • Člani
 • 11 prispevkov
 • Pridružen: 31.08.2015

Objavljeno 31 avgust 2015 - 11:25

Internet je dvorezen mec. Po eni strani morje nekih informacij, po deugi strani morje nekih neresnic, fantazij in nasploh lazi.

Uradno se smatram za lezbijko, pa bom res res redko za katero rekla, da mi je huda pi*ketina, da bi me pa ze sam pogled na zensko instant zrajcal pa mislim, da se mi se ni zgodilo.

Tako sa dragi fant, ce ne mores seksat s puncami, ce fantazitas o moskih stopalih in o tem, kako te drug moski moski dominira, potem si ne glede na vse kar si prebral za moje pojme tako gej kot mavricni samorog. :>

Upam, da tvoje fantazije kmalu postanejo resnicnost. Srecno!


Najlepša hvala!

Moram malce povprašati ker je to zame novo. Pač po tolikih letih zanikanja, sem si končn prznau, da sem gej in je zame že to en korak v pravo smer. Zato pa sem bil tud zmeden, lejga zlomka, kaj če sm se narobe ocenil pa nisem kar mislim da sm.

Vztrajam, da sem gej. Hehe xp

#234 BBB

BBB

  zasvojen'c

 • Člani
 • 731 prispevkov
 • Pridružen: 18.04.2014
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 31 avgust 2015 - 13:45

Test seksualnosti (za moške):

 

A.) Ali imaš rad fante? Fantaziraš o moških? 

B.) Ali imaš rad punce? Fantaziraš o ženskah?

 

Če si odgovoril pritrdilno na A, potem čestitam, si gej!

Če si odgovoril pritrdilno na B, čestitam, si hetero!

Če si odgovoril pritrdilno na A in na B, čestitam, si biseksualec!

 

S tem banalnim "testom" želim prikazati samo to, da ljudje prepogosto preveč analizirajo kaj so :) Odgovor na to je popolnoma enostaven. Ko smo nekateri prvič v življenju okusili banano, smo takoj vedeli, da nam je všeč. Kako da ne, saj je sladka? Ko smo nekateri prvič probali paradižnik, smo takoj vedeli, da nam ni všeč, ker ima res grozno strukturo. Za neskončno veliko stvari v življenju takoj določimo ali nam je nekaj všeč ali ne, samo ko pride do seksualnosti, tam je pa tema. Samo ni potrebno, ker odgovor je popolnoma enostaven.

 

Kar se pa tiče foot fetiša, sva že dva :D Če kopiram iz wikipedie:

 

"It was concluded that the most common fetishes were for body parts or for objects usually associated with body parts (33% and 30% respectively). Among those people preferring body parts, feet and toes were preferred by the greatest number, with 47% of those sampled preferring them. Among those people preferring objects related to body parts, 32% were in groups related to footwear (shoes, boots, etc.).

Foot fetishism is the most common form of sexual fetish related to the body."

 

Poglej, zavedati se je potrebno dvoje: prvič, zaradi naše kulture je daleč najbolj normativen položaj 'ata na mamo' in to misijonarc. 

Drugič, ta norma je tako daleč od resnice, do bolj ne bi mogla bit, a kar še vztraja in vztraja in vztraja. Veliko ima pri tem RKC, pa razne iniciative Za otroke gre itn. Realnost je pa veliko bolj mavrična, ogromno ljudi ima fetiše (vsi ljudje, tako hetero kot geji), najdeš lahko take res blage kot je foot fetiš, do malo bolj živahnih (BDSM), do čisto odštekanih - odštekanih iz mojega vidika seveda, primer: fetiš na balone (wot?). 

 

Torej, kolikor lahko sklepam, si gej, ki ima fetiš na stopala. Točno tako kot si nam povedal že sam :) 

Upam edino, da moj post ni izpadel preveč pokroviteljski, ker res ne želim pametovat, sam zagotovo najbolje veš, le res iskreno se moraš vprašati ;)


Only a few prefer liberty; the majority seek nothing more than fair masters.


#235 provokatorka

provokatorka

  Častna članica

 • Člani
 • 1 705 prispevkov
 • Pridružen: 08.07.2004

Objavljeno 31 avgust 2015 - 16:06


Zelo rabim pomoč, ker mislim, da sem se sam odločil prav, da sem gej, ampak me zanima kaj si vi mislite?

 

 

 

:mrgreen:  Menim, da si se malo nerodno izrazil, ko si napisal, da si se sam odločil, da si gej. Dvomim, da se kaj takega lahko sami odločimo. Sicer bi se jaz že najmanj 100 x do zdaj v svojem življenju odločila, da sem str8, ampak iz te moke ne bi bilo kruha! Si, kar si. In če te privlačijo moški, si gej - pač gej s fetišem na moška stopala. Nič kompliciranega ni to. In najbrž tudi nisi edini, ki ga moška stopala in podložnost vzburjajo. Gotovo je kar nekaj tvojih "sorodnih duš" v gej svetu. :)

 

Le pogumno naprej v odkrivanje novega sveta!


Ljubezen je večna, dokler traja.

#236 eightisgreat

eightisgreat

  gay friendly

 • Člani
 • 11 prispevkov
 • Pridružen: 31.08.2015

Objavljeno 31 avgust 2015 - 21:30

Hvala obema za odgovor!
Res sem se preveč analiziral, samo kaj ko je pa toliko "labelov". Xp
In ja, narobe sm se izrazu. Mislil sem rečti, da pač sem sprejel, da sem gej. Kot ste rekli, tega ne morem spremeniti. Sem kar sem. :D

Prispevek uredil/a: glorious, 01 september 2015 - 08:37.


#237 Liv

Liv

  nov na sceni

 • Ban
 • 204 prispevkov
 • Pridružen: 05.04.2012

Objavljeno 14 oktober 2015 - 17:04

Moja usmerjenost pa je bila vedno enaka in vedno bo. Moje telo nima čisto nič proti penetraciji iz moške strani, emocionalno sem pa hardcore lezbijka. Včasih je situacija kočljiva, ker so eni moški lahko tudi ok iz prijateljskega vidika in potem postanem zmedena, kar se, ko mi gre na bruhanje, ko me poskušajo poljubit, precej enostavno razblini. In takrat lahko precej enostavno razumem tudi, zakaj se kakim strejtom gnusimo, ker believe me, the feeling is mutual.

 

Zdaj sem samo še bolj ziher, da če ti gre nekaj na živce je s tabo povezano in da tisti ljudje nekaj skrivajo. Ker me je tok usekala karma, da niti povedat ne znam.

 

In zdaj sem še bolj prepričana, da bom celo življenje poudarjala, da so oznake bzv, ker - Lajf. I like them all. I really do. I like women, I like men. I like the boyish girls and the girlish men. Samo, da mi dogaja. In to mislim smrtno resno. Velikokrat so (pri meni) osebe, ki jih lepim v teme za všečkanje bolj moje iskanje razdrobljene borderline identitete. Osebe, ki so mi všeč v "real" so ponavadi čisto nekaj x. Sploh karakterno. 

 

Všeč mi je, ko se presenetim.


Ce que femme veut, Dieu le veut.

#238 MsShary

MsShary

  gay friendly

 • Člani
 • 8 prispevkov
 • Pridružen: 21.10.2015
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 25 oktober 2015 - 18:44

V oš fantazirala o prjatlci..pol pa srednja pa tp..pozabis..s tipi se me vse nekk zdi nagnusno... vmes sem se kksne simpatije imela.punc itk ne ker manjsi kraj bil :S na študiju koncn free mind! pa aerobic teacher nisem je mogla spravit iz glave :)sm pa se na zacetni fazi..

#239 Aneeia

Aneeia

  piščan'c

 • Člani
 • 57 prispevkov
 • Pridružen: 10.07.2012

Objavljeno 13 november 2015 - 05:05

80%


U can't decide matters of your heart. It is madness to try.


#240 mladinnor

mladinnor

  gay friendly

 • Člani
 • 4 prispevkov
 • Pridružen: 26.10.2015

Objavljeno 04 december 2015 - 18:30

Nisem 100% glede svoje usmerjenoisti... Večinoma me privlačijo fanti (spolno in tudi u smislu, s kom bi se lahko crklal in z njim preživel več časa). Po drugi strani pa me spolno tudi kakšna dobra punca pritegne. Ampak mislim, da manj kot fantje... Sem pa imel pred par leti punco. Takrat še nisem razmišljal o tem, da sem gej. (ali bisex)#241 hidden

hidden

  biskvitek

 • Člani
 • 25 prispevkov
 • Pridružen: 18.05.2012

Objavljeno 09 december 2015 - 18:34

Kr siguren že od nekdaj, ampak nekaj se dogaja zadnja leta, da so mi všeč (vagine) in izključno samo to! nič drugega na ženskem telesu (mišljeno v spolnosti seveda!). #242 Alien

Alien

  piščan'c

 • Člani
 • 76 prispevkov
 • Pridružen: 04.01.2012

Objavljeno 09 december 2015 - 20:16

Ne vem če si to mislil resno, ampak dolgo časa me kak post ni tako nasmejal. :D#243 punca97

punca97

  piščan'c

 • Člani
 • 66 prispevkov
 • Pridružen: 04.04.2015

Objavljeno 10 februar 2016 - 17:18

Še vedno zmedena...#244 Xander

Xander

  piščan'c

 • Člani
 • 55 prispevkov
 • Pridružen: 15.02.2016

Objavljeno 15 februar 2016 - 09:07

Pri meni je bilo tako, da sem bil samo z moško družbo. Izkušenj pri ženskah nimam, imam pa bolj pri moških. Pri triindvajsetih leti pa sem bil sam trinajst let, saj si nisem upal najti si partnerja zaradi okoliščin. Dva štirinajst v septembru pa sem si priznal samemu sebi in drugim. Nekateri so me odslovili, nekaj me je sprejelo. Ostajam pa še vedno Jaz tisti, ki se ne mislim spreminjati zaradi drugih.

#245 wynter

wynter

  nov na sceni

 • Člani
 • 210 prispevkov
 • Pridružen: 04.10.2010
 • Lokacija: okolica lj

Objavljeno 01 marec 2016 - 13:14

100% :)#246 nekogirl

nekogirl

  biskvitek

 • Člani
 • 31 prispevkov
 • Pridružen: 10.11.2015

Objavljeno 03 marec 2016 - 20:14

nevem še... bom vidla ko bom probala.


''Remember to always be yourself. Unless you suck.''

- Joss Whedon


#247 ellla

ellla

  gay friendly

 • Člani
 • 10 prispevkov
 • Pridružen: 27.01.2012
 • Lokacija: LJ

Objavljeno 16 september 2016 - 19:07

Po vseh teh letih lahko rečem da sem, čeprav sem dolga leta preizkušala samo sebe, svoje misli, želje, čute,..
Na videz sta mi lahko všeč oba spola, moški so zelo lepi akt, seveda tudi privlačni ampak veze si pa ne bi predstavljala z moškim. :ponos:
Ostajam zvesta sebi in svojim željam, ki me v celoti vedno popeljejo do ženskega spola. :nerodno:


>  open mind  <


#248 a_na_da_one

a_na_da_one

  gay friendly

 • Člani
 • 0 prispevkov
 • Pridružen: 20.06.2019

Objavljeno 20 junij 2019 - 01:52

Vse kar mi je uspelo najti na spletu so spolni terapevti, kar pa ni to kar iščem. 

 

V angleščini se temu reče "gender therapy", kar se pa malo težko prevede v slovenščino in imam zato malce težav pri iskanju. 

 

Če ima pa kdo osebne izkušnje jih pa želim še toliko bolj slišati!

 

Hvala :)#249 Bem

Bem

  nov na sceni

 • Člani
 • 281 prispevkov
 • Pridružen: 02.07.2013

Objavljeno 21 junij 2019 - 17:05

Ne vem točno, kaj misliš kot "gender therapy". Lahko poveš več o tem?

 

Če iščeš terapevta, ki se ukvarja s spolnimi identitetami, potem so to v Sloveniji:

 • Irena Rahne Otorepec, psihiatrinja
 • Peter Zajc, psihiater
 • Mojca Šoštarič, psihologinja

Vsi trije so zaposleni na Psihiatrični kliniki v Ljubljani, ukvarjajo se s spolnimi identitetami, spolnimi usmerjenostmi in seksualnostjo. 


WIP


#250 sense_sensibility

sense_sensibility

  zasvojen'c

 • Člani
 • 421 prispevkov
 • Pridružen: 29.01.2004
 • Lokacija: Na sončni strani Alp

Objavljeno 22 junij 2019 - 11:20

Imam rada tipe, ker se z njimi rada pogovarjam o ženskah. Če pa začne kater mislit, da ima pri meni kej šans, sem pa zelo slabe volje. Zelo. Res rabim moško družbo samo zato, da se z njimi pogovarjam o ženskah.

 

Kot prijatelji so mi moški ljubši, ker niso tako zapleteni, so bolj direktni in se lažje odprejo v pogovoru z istospolno usmerjenimi ženskami, se mi zdi. Razen če te začnejo osvajati, ker fantazirajo o sendviču z dvema ženskama. Takrat pa tudi meni prekipi. 

Po letih zanikanja, si lahko priznam, da sem heterofob in da homofobe v celoti razumem. Kljub temu, da sem spala z občutno več tipi kot ženskami, mi ni jasno in mi nikoli ne bo jasno, kako se ženska lahko zaljubi v moškega. Moški + moški mi je ok.

 

To mnenje je zagotovo povsem neobičajno in marsikdo ga bo vzel kot slab hec, ampak jaz se pa sedaj, ko sem si to priznala, počutim precej bolje. In precej bolj razumem zakaj ene tako motimo geji, ker mene tudi motijo oni, ker je meni čisto isto čudno. Včasih sem si te občutke razlagala povsem drugače, sedaj pa so mi kristalno jasni.

 

Moja usmerjenost pa je bila vedno enaka in vedno bo. Včasih je situacija kočljiva, ker so eni moški lahko tudi ok iz prijateljskega vidika in potem postanem zmedena, kar se, ko mi gre na bruhanje, ko me poskušajo poljubit, precej enostavno razblini. In takrat lahko precej enostavno razumem tudi, zakaj se kakim strejtom gnusimo, ker believe me, the feeling is mutual.

 

Niti ni tako neobičajno. Heterofobnost te vrste sicer pri sebi opažam šele v zadnjem času, a je pri meni pogojena s konkretnimi negativnimi učinki družbene heteronormativnosti na moje življenje. A če pustimo to ob strani, tudi meni preprosto ne potegne, kako se lahko ženske zaljubijo v moškega. In ko vidim kakšno res čedno žensko povsem povprečnim moškim, tudi jaz pomislim: kakšna škoda, pa taka bejba. Podobno kot nekateri heteroseksualci rečejo kakšni lezbijki ali geju, ko ju vidijo s pripadniki istega spola. Te občutke pa lahko res morda pripišem mojemu rezultatu na Kinseyevi skaliExclusively homosexual.  Koliko je ta skala res merodajna, pa ne vem. Ker opazim tudi čedne moške in prav zato dvomim, da sem res 100%. Imamo kakega strokovnjaka za to področje, ki ima morda kakšen test z več predalčki? Včasih jih je zabavno reševati. 


The mind is like a parachute. It doesn’t work unless it’s open.

Prav tako označen z eno ali več od teh ključnih besed: gej, foot, fetiš, pomoč

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov