Objavljeno 10 februar 2006 - 03:41
Glej kekc. Če bo operativni poseg potreben ali ne, lahko presodi najbolje urolog, jaz ne morem. Verjetno nam je vsem vsaj malo neprijatna misel, ko gre za naše naintimnejše organe, je pa dejstvo, da je lulček kot vsak drug organ, v bistvu zelo pomemben in ni nobenega razloga za sramovanje, da bi odlašal z obiskom zdravnika.
Naredi to zase in pojdi k osebnemu zdravniku, da dobiš napotnico za urologa, če le-ta tako presodi. Včasih že pogovor naredi veliko in nas razbremeni, da boš potem lahko neobremenjeno prej ali slej z nekom delil tudi najintimnejše trenutke, da boš lahko užival v spolnosti, kar ti res privoščim. Dokler te stvar bremeni, trpi v prvi vrsti tvoja psiha in menim, da četudi bo operativen poseg potreben, da je to malenkost v primerjavi s tem, da te to očitno obremenjuje. In če trpi psiha, se lahko pojavi še cela vrsta drugih težav: od strahu pred intimo in izogibanje zvezam, do težav z erekcijo itd., kar stvari samo še poslabša, tega pa ne želiš, a ne?
Nisi ne prvi, ne zadnji, še najmanj edini s takim "problemom". Zato zberi pogum, zate gre! Za urologa je to rutina, s katero se srečuje vsakodnevno.
Pa ne govorim ti na pamet. Jaz sem pred leti imel tudi na nek način podoben problem, ki me je psihično bremenil, čeprav je bil problem bolj v moji glavi, kot dejanski, česar takrat nisem vedel. En pogovor z urologom me je zelo razbremenil, da semn v zelo kratkem času uredil stvari v glavi, t.j. v nekaj dneh. Pri meni operativen poseg ni bil potreben, bi se pa zanj odločil, če bi argumenti ZA prevladali nad argumenti PROTI.
>>> Najlepše na vsakem dekletu je, verjeli ali ne ... njen fant! <<<