Res pa je, da sem po prvem tednu uporabe zaznal dvig sklenine (na možnost česa me je opozorila zobozdravnica, ki mi je ščetko tudi priporočila), ampak po nadaljnem tednu uporabe je bilo stanje isto kot prej. Ščetka ima itak elektronsko voden program privajanja, tako da od prvega umivanja in do nadaljnjih 28 umivanj (se mi zdi) stopnja moči narašča, da se lahko tudi dlesni in obzobno tkivo počasi privadijo na polno moč (nekako po 2 tednih rednega umivanja). Super, skratka.
Zobozdravnica opaža, da mi je po treh mesecih uporabe izginil ves zobni kamen, ki mi ga je prej morala redno odstranjevat, meni osebno pa se zdi, da imam zobe bolj bele in veliko bolj čiste kot prej, ko sem ščetkal z navadno ščetko.. Občutek (čistoče) po umivanju pa je neprimerljiv z navadno ročno zobno ščetko.
Čeprav je draga, se enkratna investicija zmanjša, pa tudi dvojni nastavek za 7k SIT, ki drži okoli enega leta, je le malo dražji kot če menjaš 4 ali 5 navadnih ščetk letno (kar sem jih jaz definitivno).. Za zdravje se izplača!
Priporočam!