Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

30 in več


460 odgovorov v tej temi

#376 Chiara`

Chiara`

  Častna članica

 • Člani
 • 2 312 prispevkov
 • Pridružen: 14.04.2004

Objavljeno 06 avgust 2014 - 15:40

V resnici mi je vseeno, kaj si misliš in čisto mogoče je, da imaš glede vsega prav. Da alpha bitches nikoli nikamor ne pridejo, da je to, da se nečesa bojiš, problem, da so partnerji nekomu mamice, ker ljubeče pišejo o njih. V redu je. To je tvoj svet in imej ga. Niti malo ga ne podcenjujem, žalim ali sodim. Samo vesela sem, da ni moj.

 

Ne moreš bit oboje hkrati. Ne moreš rečt "vesela, da ni moj" in "ne sodim, podcenjujem ali žalim".

 

To je podcenjevanje in žaljenje in sodba. O tem kakšna sem in kakšen je moj svet in oh, dobro da ni moj.

 

To pa da vlečeš neke druge teme in diskusije v to temo pa je dovolj zgovorno samo zase.#377 Lona

Lona

  zasvojen'c

 • Člani
 • 437 prispevkov
 • Pridružen: 21.06.2008
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 06 avgust 2014 - 15:57

Uf, kakšna debata se je razvila. Odlično! :) Mi je pa res žal, da ste nekatere (LWoman, Lona, raida, Chiara' - for real?) zgrešile namen mojega prispevka. Bom poskušala poenostavit:


2. Štejem 32 let, letnica rojstva je torej 1982. Koliko sem stara noter, v sebi in zakaj je tako, je moja stvar. In kako jaz živim, je moja stvar. Izjave tipa: s tvojo psiho je nekaj narobe, ker si rada doma in pokrij se z dekico in sama si si kriva so žaljive in neprimerne. Osebe, ki so to napisale, me ne poznajo (no, razen Chiara' - ampak njen zapis je bil bolj v stilu alpha bitch wannabe, kar me je itak čist šokiralo :) ) in "tako pač je" ni zaključek, ki ga lahko potegneš o meni iz enega samega prispevka, ki si ga očitno že v štartu površno prebrala. Ampak ker ste moj prispevek secirale na neke osebne note, pa izvolite:  Sem že več let deklarirana lezbijka na vseh straneh neba. Tudi jaz delam z ljudmi, v bistvu je, ironično, glavnina mojega dela organizacija dogodkov. :) Svoj poklic obožujem, je izpolnitev mojih sanj in ljubim ljudi, tudi kadar so tečni in zoprni in mi grejo na živce, jih skušam razumet in razmislit, kaj lahko jaz iz tega potegnem, kot je zapisala Eos23. S komunikacijo nimam težav, v bistvu mi gre zelo dobro. Najboljša stvar na svetu zame je, da je moja žena tudi moja najboljša prijateljica in če se bova hoteli skupaj doma zavijat v dekico, se tudi bova. In če nama bo kdaj pasalo it se kam skurbat, se bova tudi šli. In če bom spustila nek žur zato, ker bi rada prišla na Šmarjetno ob 9h zjutraj in nimam več kondicije žurat do 4h in potem it ob 8h pohajkovat, se zaradi tega ne bom opravičevala. In če mi ne sede žurat v luknjah, se tudi ne bom. Bom pa povedala, kar mislim, ker imam to pravico. Samo da se jaz ne bom posluževala žaljenja osebnostnih lastnosti posameznic tako, kot to počnete nekatere, sploh se pa ne bom šla Freuda in delala zaključkov na podlagi enega prispevka.

3. Največja ironija teh odzivov pa je, da nekdo najprej zapiše, da je z nekom, ki ga je strah obiskat kakšno srečanje, nekaj narobe, potem pa, da ga z veseljem pospremi na srečanje. Are you kidding me?
 

 

Nikjer nisem napisala, da je s tvojo psiho kaj narobe ali kaj podobnega. Odzvala sem se na tvoj in še kakšen drug prispevek. Česar iz ostalih pisanj očitno ne želiš razumeti je to, da takšna srečanja/druženja, ki si jih ti želiš že obstajajo in potekajo. Ne moreš se torej spraševat zakaj ne potekajo ampak zakaj te/vaju ni poleg. Kot je napisala LWoman je za to, da si zraven potrebno tudi kaj sam narediti, vsaj se na srečanje odpraviti in pri tem čim manj komplicirati ter iskati negativnosti. Če ti paše namesto tega ležati doma z ženo pod dekco - super! - ampak prosim lepo potem ne piši, da tega ni ali se ne dogaja. In srečanja se ne dogajajo le v luknjah, čeprav ne vem točno kaj s tem misliš in katere lokacije, temveč tudi kje drugje. Nenazdnje imaš na Gornjem trgu LGBT frendli lokal, ki zagotovo ne izgleda kot luknja, je tudi na dobro lokaciji in ima udobne kavč stole. 

 

Če pa jasno zapišeš, da si deklarirana lezbijka in s tem nimaš nobenega problema, potem pa sploh ne vem v čem je problem in tvojega pisanja niti ne razumem. 


Prispevek uredil/a: Lona, 06 avgust 2014 - 16:00.


#378 avani

avani

  zasvojen

 • Člani
 • 370 prispevkov
 • Pridružen: 04.08.2013
 • Lokacija: Cloudbank

Objavljeno 06 avgust 2014 - 16:06

V resnici mi je vseeno, kaj si misliš in čisto mogoče je, da imaš glede vsega prav. Da alpha bitches nikoli nikamor ne pridejo, da je to, da se nečesa bojiš, problem, da so partnerji nekomu mamice, ker ljubeče pišejo o njih. V redu je. To je tvoj svet in imej ga. Niti malo ga ne podcenjujem, žalim ali sodim. Samo vesela sem, da ni moj.

 

Ne moreš bit oboje hkrati. Ne moreš rečt "vesela, da ni moj" in "ne sodim, podcenjujem ali žalim".

 

To je podcenjevanje in žaljenje in sodba. O tem kakšna sem in kakšen je moj svet in oh, dobro da ni moj.

 

To pa da vlečeš neke druge teme in diskusije v to temo pa je dovolj zgovorno samo zase.

 

wat.

 

In s to izjavo si ji v nulo dala prav.

 

Kakšna hardcore logika je to, "vsi ki se ne strinjajo z mano kažejo s prsom name in me OBSOJAJO" - jebo vas, kakšne velike besede za tako bogo prerekanje.  Če te nekdo žali in obsoja z izražanjem mnenja na enem forumu, potem si resno obsojena - in to pravnomočno. 


Slika objavljena


#379 Chiara`

Chiara`

  Častna članica

 • Člani
 • 2 312 prispevkov
 • Pridružen: 14.04.2004

Objavljeno 06 avgust 2014 - 16:13

Ok. S teboj se ne mislim prerekat.#380 Lwoman

Lwoman

  piščan'c

 • Člani
 • 83 prispevkov
 • Pridružen: 03.11.2011
 • Lokacija: Dolenjska

Objavljeno 06 avgust 2014 - 16:14

Hvala Lona. Tudi jaz več ne vem, zakaj imate problem,e če jih nimate in jamrati, da ste tam, kjer ste zato, ker so drugi taki in drugačni in ker lokacije niso dovolj čiste. Veliko jih poznam, s katerimi sem in zuram po o t.i. luknjah in nobena nima posledic zaradi tega. Sem zaključila v tej debati, ker se bom samo se ponavljala.


AUDACES FORTUNA IUVAT.


#381 avani

avani

  zasvojen

 • Člani
 • 370 prispevkov
 • Pridružen: 04.08.2013
 • Lokacija: Cloudbank

Objavljeno 06 avgust 2014 - 16:24

To je zdej ofišli  tema o ženskah, ki jamrajo o ženskah, ki jamrajo. rofl.gif

 

EDIT: Pr tolk enga teksta bi se lahko naučil mal več med vrsticami brat, ane. laugh.png


Prispevek uredil/a: avani, 06 avgust 2014 - 16:24.

Slika objavljena


#382 Lona

Lona

  zasvojen'c

 • Člani
 • 437 prispevkov
 • Pridružen: 21.06.2008
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 06 avgust 2014 - 16:42

Naslednji teden bo v Monoklu, ki ni luknja, po dolgem času neelektronski dogodek, če bi se katera od tistih, ki nimate nikakršnih problem, rada prišla malo podružit in si ne upa iti sama, naj se javi na z.s., jaz bom tam. 

 

MONOKEL, 15. avgust
Spoštovano občestvo! Po dolgi eri elektronike v klubu MONOKEL bomo v petek, 15. 8. 2014, postregli z udarnimi vižami jugoslovanskega časa in prostora. Po zvočnih kanalih se bodo drli EKV, Azra, Boye, Punčke, Šarlo Akrobata, Idoli, Repetitor, Vještice...Naj se sliši in bobni!

Prispevek uredil/a: Lona, 06 avgust 2014 - 16:44.


#383 Zoja

Zoja

  Častna članica

 • Člani
 • 739 prispevkov
 • Pridružen: 01.06.2005

Objavljeno 06 avgust 2014 - 16:57

Ok. :) Hvala za vse komentarje. S Chiaro' bova uredili po zs, uživajte v Monoklu, jaz bom takrat na dopustu, se bom pa z veseljem kdaj drugič pridružila ali pa ne, kakor bo naneslo.

 

Prepirat se pa tudi jaz ne mislim, vsakomur svoje, anede. ;)

 

Pozdravček#384 Amos

Amos

  vzornik

 • Člani
 • 1 355 prispevkov
 • Pridružen: 09.05.2010

Objavljeno 06 avgust 2014 - 19:45

Naslednji teden bo v Monoklu, ki ni luknja

No hard feellings, ampak Monokel je luknja. Majhen temen prostor s total usranim wc-jem, večina, ki tja hodi/mo, se s tem pač sprijazni in se osredotoči na družbo, glasbo, kar pa ne pomeni, da je okej, da je tako.

 

Ne vem, kakšne veze ima outiranost z udeležbo na raznoraznih srečanjih. Polno jih je, samskih ali v dolgoletnih vezah povsem outiranih, ki imajo (podobno kot Zoja) svoj krog ljudi, s katerimi se družijo, bi se pa udeležili tudi kakšnega drugačnega srečanja (in kot je razbrat iz postov, tudi so se). To, da se raje družiš v intimnem/zasebnem lokalu z neznankami, ki so se tako kot ti sam prišle podružit, brez nepotrebnih komentarjev mimoidočih ali ljudi sosednjih miz, nima (po moje) kaj dosti veze s samosprejemanjem. Vsak se lažje sprosti v določenem ambientu.

 

Ne zdi se mi pa konstruktivno, da se ob prvih nestrinjanjih vrže puško v koruzo. Why?#385 Eos23

Eos23

  Častna članica

 • Člani
 • 988 prispevkov
 • Pridružen: 11.03.2008
 • Lokacija: Povsod in nikjer.

Objavljeno 16 avgust 2014 - 15:21

^ Se ti zdi, da je kdo vrgel puško v koruzo? Meni ne. Sama to bolj vidim, da se nekaterim zdi nesmiselno zaletavati z glavo v zid, če se mu da izognit in si prihranit energijo ter glavobol. :)

Meni se zdi, da se je že kar precej razrešilo. Eno srečanje je bilo očitno včeraj v Monoklu, dva sta jutri - eno v organizaciji Keiris in drugo pod taktirko Amy, prepričana sem, da jih bo tudi še več. ;)

 

O joj koliko besed, da ko prideš na konec, sploh več ne veš zakaj so se začele...

Predlagam, da jih le preletiš, s čimer si zagotovo prihraniš čas in glavobole. Pač prebereš in odgovoriš na tisto, kar želiš. Prepričana sem, da ti nihče ne bo zameril, ker res le redkokdo gre brat VSE, kaj šele, da razume vse. ;) Naj te količina besed ne ustavi od sodelovanja. Vsako mnenje je dobrodošlo. Kakor je bilo zapisano že prej: "Različnost bogati." (Žal se ne spomnim natanko od koga je bilo zapisano. Važno je, da drži.)
welcome-9.gif


Prispevek uredil/a: Eos23, 16 avgust 2014 - 15:23.

There is nothing noble in being superior to your fellow man; true nobility is being superior to your former self.
You are NOT invited to the other side of (in)sanity.
Ex cineribus resurgam, ferox et potens.

#386 raida

raida

  gay friendly

 • Člani
 • 15 prispevkov
 • Pridružen: 31.01.2014

Objavljeno 16 avgust 2014 - 18:54

Srečanja? A so kje kakšna srečanja? :) a sem spet kaj zamudila?  :o#387 Eos23

Eos23

  Častna članica

 • Člani
 • 988 prispevkov
 • Pridružen: 11.03.2008
 • Lokacija: Povsod in nikjer.

Objavljeno 16 avgust 2014 - 19:06

Vedno so kje kakšna srečanja, raida. Enega si morda res zamudila, za jutri še pa imaš čas. Pa še veliko jih bo, po mojem, tako da ... Nič bat. Samo oči in ušesa je treba malce napet, pa bo. Za jutri lahko kontaktiraš preko zgornjih linkov Keiris ali Amy. Mislim, da bo še nekaj drugih prišlo, ampak nisem prepričana kdo natančno. Konec koncev ti pa lahko tudi jaz pošljem ZS z lokacijo in časom, če se ti nobena druga ne javi prej. Let me know, mkay? ;)


Prispevek uredil/a: Eos23, 16 avgust 2014 - 19:07.

There is nothing noble in being superior to your fellow man; true nobility is being superior to your former self.
You are NOT invited to the other side of (in)sanity.
Ex cineribus resurgam, ferox et potens.

#388 Amos

Amos

  vzornik

 • Člani
 • 1 355 prispevkov
 • Pridružen: 09.05.2010

Objavljeno 17 avgust 2014 - 00:04

Ja,eos, puska je vrzena v koruzo, ker so vse sodelujoce "utihnile". Saj fino, da so se pricela dogovarjanja prek zasebcev, samo je pa fino kaj predebatirat tudi javno, sploh ker imamo razlicne zelje in ocitno skupni cilj, tj. druzenje :)

Dogovarjanje ad hoc za druzenje na dekci je super in precej na izi, tisto, o cemer je govorila Zoja, pa ze terja vec organizacije. No bigi, bom(o) prezivele tudi brez fensi druzenj.

#389 Eos23

Eos23

  Častna članica

 • Člani
 • 988 prispevkov
 • Pridružen: 11.03.2008
 • Lokacija: Povsod in nikjer.

Objavljeno 17 avgust 2014 - 00:20

Morda se tako zdi na prvi pogled, a sem trdno prepričana, da ni čist tako. Ker če nr drugegs, se bom js enkrat 'razpenila'. Ampak najprej moram poskrbet za druge zadeve. Zagotovo se tudi kaj večjega že kje kuha. ;)
Ni čisto tako zasebno. ;)
Ti jutri oz. kasneje razložim, če te zanima. Zdaj pa moram NUJNO spat. Jutri je že tu. :)
There is nothing noble in being superior to your fellow man; true nobility is being superior to your former self.
You are NOT invited to the other side of (in)sanity.
Ex cineribus resurgam, ferox et potens.

#390 kvinnor1984

kvinnor1984

  piščan'c

 • Člani
 • 63 prispevkov
 • Pridružen: 12.08.2012
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 28 avgust 2014 - 05:57

Se ena na novo 30. Zakon leta :)#391 AnamCara

AnamCara

  gay friendly

 • Člani
 • 2 prispevkov
 • Pridružen: 07.11.2012

Objavljeno 28 avgust 2014 - 20:05

sem bližje 4o kot 3o ampak vseeno najlepša leta :)#392 Monday

Monday

  biskvitek

 • Člani
 • 27 prispevkov
 • Pridružen: 17.09.2014

Objavljeno 17 september 2014 - 21:56

Pozdravček,

še ena, frišno prilezla iz omarce, na pol poti od 3 do 4 (uf kam so šla najlepša leta?!)  :solzice:  :eu:  #393 zmedena31

zmedena31

  gay friendly

 • Člani
 • 8 prispevkov
 • Pridružen: 02.12.2013

Objavljeno 18 september 2014 - 17:25

Sej v bistvu je to samo stevilka,ki se zacne s 3 :) ampak ja tudi jaz se pridruzujem best leta :)

#394 Keiris

Keiris

  nov na sceni

 • Člani
 • 207 prispevkov
 • Pridružen: 07.06.2011
 • Lokacija: Tralfamador

Objavljeno 18 september 2014 - 17:46

Pozdravljene, nedavno nazaj je v tej temi nastala pobuda za druženje žensk vseh starosti. Jutri zvečer se dobimo na pijači - za točno uro in lokacijo mi lahko pišete ZS. :) Vse, ki imate čas in tudi željo po druženju. 


Fall seven times, stand up eight. 


#395 Monday

Monday

  biskvitek

 • Člani
 • 27 prispevkov
 • Pridružen: 17.09.2014

Objavljeno 21 september 2014 - 20:36

Sem šele zdaj videla, da ste se dobile v petek. v kolikor boste v bodoče ponovile in še sprejemate novinke, bi se z veseljem povabila zraven. :)

 #396 883

883

  piščan'c

 • Člani
 • 123 prispevkov
 • Pridružen: 09.04.2015

Objavljeno 13 avgust 2015 - 11:21

Se ena tuki :)

#397 wolfkin

wolfkin

  gay friendly

 • Člani
 • 4 prispevkov
 • Pridružen: 20.06.2015
 • Lokacija: okolica lj.

Objavljeno 03 oktober 2015 - 19:32

Tudi jaz  :mezik:#398 sima79

sima79

  gay friendly

 • Člani
 • 4 prispevkov
 • Pridružen: 02.01.2016

Objavljeno 07 januar 2016 - 20:43

Hej! Tudi jaz :) Ponosna in vesela 30+ letnica...čeprav veselo tudi proti 40...saj veste okroglo je okroglo ;)

 

 

 #399 ametist

ametist

  gay friendly

 • Člani
 • 22 prispevkov
 • Pridružen: 29.12.2015

Objavljeno 10 januar 2016 - 19:09

Ja, jaz sem nova na forumu pa jih imam 42.Rada se imam in končno se spoštujem kar nekaj časa je trajalo da sem postala prijazna do sebe,ma mi je uspelo pa tudi razkrila sem se ljudem ki jim zaupam.Ne maham pa z zastavo vsem, ker na žalost niso vsi tolerantni do istospolnih.Važno da sebi ne lažem.To me osvobaja.Resnica te bo osvobodila ...je rekel ljubi Jezus.In bolj sem samozavestna zdaj, kot ko sem imela 24let to prinese življenje in šola skozi katero sem morala.Če pa sebe ne bi spoštvovala tudi druge ne bi mogla.Hvaležna sem da obstajajo taki forumi rada berem kar objavljate.Tako da hvala vsem. :ponos:#400 carpediem2016

carpediem2016

  gay friendly

 • Člani
 • 4 prispevkov
 • Pridružen: 05.01.2016
 • Lokacija: ljubljana

Objavljeno 10 januar 2016 - 19:38

Se ena trideset letnica
0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov