Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Vabilo k sodelovanju v raziskavi na temo Transspolnost: doživljanje sebe in lastnega telesa tekom oblikovanja transspolne identitete.


Tema brez odgovorov

#1 Neza

Neza

    gay friendly

  • Člani
  • 1 prispevkov
  • Pridružen: 18.12.2019

Objavljeno 16 julij 2020 - 14:38

Lep pozdrav vsem! 

 

Moje ime je Neža Mestek in sem študentka psihologije na Filozofski fakulteti v Mariboru. Trenutno pišem magistrsko nalogo, v kateri raziskujem transspolnost - zanima me predvsem, kako transspolne osebe doživljajo sebe in svoje telo tekom oblikovanja transspolne identitete - tj. od samega zavedanja, da je oseba transspolna, do trenutne točke v procesu oblikovanja identitete. Prav tako raziskujem, kako se spreminja odnos do lastnega telesa tekom fizičnih sprememb, ki so posledica hormonske terapije oziroma medicinske tranzicije.

Raziskava seveda ni možna brez oseb, ki bi bile z mano pripravljene deliti svojo izkušnjo. Zato vas, v kolikor ste polnoletni, se identificirate kot transspolna oseba in prejemate hormonsko terapijo vsaj tri mesece, toplo vabim k sodelovanju v raziskavi. V kolikor se odločite za participacijo, bo z vami izveden intervju (preko Skypa ali v živo), ki bo trajal približno eno uro in pol. Sodelovanje v raziskavi je anonimno, vaša identiteta v nobenem primeru ne bo razkrita.

Za dogovor o udeležbi  in dodatna pojasnila, me lahko kontaktirate na neza.mestek@student.um.si ali pa mi pošljete sporočilo preko foruma:) 

 

Zelo bi bila vesela vsake pomoči, tudi če sami ne želite sodelovati, bi vas prosila, da posredujete informacijo o raziskavi osebam, ki bi morda bile:) Sama si želim, da je magistrska vsebinsko res kvalitetna, kar je odvisno tudi od števila udeležencev. 

 

Hvala:)

 

Neža 

 

 


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov