Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Mavrični svet


1 odgovori v to temo

#1 DIH

DIH

  piščan'c

 • Člani
 • 190 prispevkov
 • Pridružen: 27.12.2004
 • Lokacija: Slovenija

Objavljeno 29 marec 2019 - 20:47

Življenje ni črno-belo, ampak je polno najrazličnejših barvnih odtenkov. Vabimo vas, da se pridružite skupnosti LGBTIQA+ komentatork_jev, ki smo jo poimenovali Mavrični svet. Delite z nami svoje poglede in razmišljanja o pristnih zgodbah, ki jih piše življenje!

Dolgoletni novinar in urednik John Stark je pred dnevi v časopisu Huffington Post objavil svojo osebno izpoved, v kateri je razkril številne podrobnosti iz dlje časa trajajočega razmerja s poročenim sosedom. Vabljene_i k branju in komentiranju na naši Facebook stranihttps://www.facebook...553879454561349


Prispevek uredil/a: DIH, 29 marec 2019 - 20:47.

Društvo DIH - Enakopravni pod mavrico
http://www.dih.si

#2 ois

ois

  piščan'c

 • Člani
 • 72 prispevkov
 • Pridružen: 02.04.2010
 • Lokacija: SLO

Objavljeno 06 januar 2020 - 15:51

Pozdravljene_i,

Out in Slovenija je pridružena partnerica v evropskem projektu Rainbow Youth for Sporting Equality (RYSE) in iščemo mlade LGBTIQ+ osebe do 30 let, ki bi z nami bile pripravljene spregovoriti o svojih izkušnjah v športu.

Gre za mini intervju oz za par izjav, povezanih s tematiko mladih LGBT v športu, bodisi v šolskem sistemu (telovadba/športna vzgoja), v klubih (vadba in treningi) ali v družabnem kontekstu (npr navijači).

Izjave bodo uporabljene kot video posnetek mnenja, lastne izkušnje in potencialne rešitve - govorjeno v slovenščini - za tista področja torej ki so relevantna za vas.

Osnovne informacije o projektu so sicer na voljo na spletni strani
https://queersport.e...rting-equality/

Snemanje bi potekalo v tem tednu v Ljubljani. Interesenti_ke se prosim javite na info@outinslovenija.com ali pošljite sporočilo prek FB strani facebook.com/outinslovenija

Srečno in srčno, zdravo ter aktivno 2020 vam želi
vaš_a OIS


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov