Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Pridružite se nam na Gay Games 2018 v Parizu


1 odgovori v to temo

#1 ois

ois

  piščan'c

 • Člani
 • 72 prispevkov
 • Pridružen: 02.04.2010
 • Lokacija: SLO

Objavljeno 18 februar 2018 - 19:05

Letos bodo med 4. in 12. avgustom v Parizu gostili že 10. tradicionalno prireditev Gay Games, ki ponuja res bogat športni, kulturni in izobraževalni program ter obilico priložnosti druženja in zabav.

Različne stopnje tekmovanj pomenijo možnosti sodelovanja v 36 športih za vse udeležence_ke; na programu je atletika, badminton, balinanje, boks, borilne veščine, bovling, cestno kolesarjenje, golf, gorsko kolesarjenje, hitrostno rolanje, hokej na ledu, hokej na travi, jadranje, judo, košarka, namizni tenis, nogomet, odbojka, odbojka na mivki, pink flamingo, plavanje, plavanje v odprti vodah, ples, polmaraton, rokoborba, rokomet, roller derby rolanje, rugby, sabljanje, sinhrono plavanje, skoki v vodo, skvoš, softball, tek, tenis, triatlon, umetnostno drsanje, urbani ples, vaterpolo in veslanje.

Igre potekajo pod licenco Zveze Gay Games, ki promovira načela udeležbe, vključevanja in osebnih dosežkov. Gay Games, so bile zasnovana leta 1982 po vzoru Olimpijskih iger, in vsaka 4 leta združujejo barvit spekter udeleženk_cev iz celega sveta.

Dogodka se bomo udeležili tudi pri Out in Sloveniji, in bomo pomagali pri koordinaciji udeleženk_cev iz Slovenije, zagotovitvi enotne opreme ter seveda aktivni udeležbi. Pridružite se nam v Parizu!

Več informacij in prijava: www.paris2018.com.#2 ois

ois

  piščan'c

 • Člani
 • 72 prispevkov
 • Pridružen: 02.04.2010
 • Lokacija: SLO

Objavljeno 26 februar 2018 - 22:29

Ponovno bi vas radi povabili, da se nam pridružite v Parizu na prireditvi Gay Games; če o tem razmišljate, svetujemo, da pohitite in do 1. marca ulovite nižje prijave.
Nekateri športi se že polnijo; registracij za golf in tenis ne sprejemajo več.

Več informacij zgoraj, oz. na spletni strani www.paris2018.com - kjer se lahko tudi prijavite.

A bientôt à Paris! :)


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov