Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Slovenska politika


266 odgovorov v tej temi

#251 Dorian

Dorian

  piščan'c

 • Člani
 • 165 prispevkov
 • Pridružen: 26.09.2008
 • Lokacija: Kamnik

Objavljeno 09 november 2017 - 00:50

Mislim, da bi moralo biti glavno sporočilo volivk in volivcev to, da nam je RES mar, kaj se dogaja, in da zahtevamo dobre kandidat(k)e. Da ne bomo lene riti in da jih bomo res prišli podpret takrat, kadar bodo kandidirali. To lahko spodbudi neko pametno glavo iz civilne družbe (a la Svetlano Slapšak, Barbaro Rajgelj, [vstavi poljubno ime] ...), da se na naslednjih volitvah odloči za kandidaturo.

 

Na uradni strani preteklih predsedniških volitev je kot prva stvar zgoraj navedeno število oddanih, veljavnih in neveljavnih glasovnic. Enako je pri preteklih državnozborskih volitvah itd.

 

Stranke oz. tisti, ki se ukvarjajo s politiko, te številke vsekakor preverijo, čeprav mediji poročajo o tem samo takrat, kadar je število neveljavnih glasovnic res veliko in ima stvar pač novičarsko vrednost.

 

 #252 Dorian

Dorian

  piščan'c

 • Člani
 • 165 prispevkov
 • Pridružen: 26.09.2008
 • Lokacija: Kamnik

Objavljeno 09 november 2017 - 11:52

Še moje mnenje ...

Predsednik države lahko opozori na določene probleme v družbi in njegovo opozorilo običajno odmeva. To moč ima ob pogoju, da si je ne odvzame sam, npr. s pogostim banalnim pojavljanjem na Instagramu.

 

Pahor bi v 5 letih lahko opozoril na katerega izmed zaskrbljujočih podatkov iz letnega poročila Varuhinje človekovih pravic ali pa iz letnega poročila statističnega urada. Na primer: koliko oseb nima zdravstvenega zavarovanja; koliko otrok živi pod pragom revščine itd. Očitno so bili zanj pomembnejši zlata ribica, delfinček, stopnice ...

 

Pravzaprav, če bi Pahor opozarjal na prave probleme, bi se spravljal v zadrego. Do konca je pripeljal Teš 6 in njegova vlada je najbolj varčevala pri najmanj premožnih (spomnimo se, koliko je bilo v domovih za starejše pred 5 leti praznih postelj). Šarec se mi ne zdi biser, ampak Pahor ima preveč prtljage, da bi mu dal glas za še en mandat.


Prispevek uredil/a: Dorian, 09 november 2017 - 11:52.


#253 Inspirion

Inspirion

  piščan'c

 • Člani
 • 65 prispevkov
 • Pridružen: 25.03.2016
 • Lokacija: Ljubljana / Novo mesto

Objavljeno 09 november 2017 - 22:03

Na forumu si, dečko. Če ne pričakuješ ali ne želiš odgovorov na svoje prispevke, je tvoj medij bolj blog, ne forum. Forumi so primarno namenjeni ravno debatam in komentarjem. Kje točno so te moji komentarji tokrat ožulili, ne vem, ker sem še nedolgo nazaj razmišljal, da poglej, poglej, 1x za spremembo imamo pa civilizirano debato brez žaljivk in podtikanj.

 

Ja? Podaš en primer?

 

Če si ogledaš tabelo Rezultati, vidiš, da ni nikjer neveljavnih glasovnic, procenti vseh strank in list se seštejejo v 100%. 

 

Komentar se - če prebereš malce bolj pozorno, ne nanaša na repliciranje meni (ker nikoli ne pišem dopoldan ali popoldan - služba, obveznosti), ampak splošno repliciranje na praktično vsak vsebinski post zadnje čase, ki se ne nanaša na vreme. Samo opažanje ob branju, nič več. Je gotovo tudi kakšna korist v tem, da ima nekdo čas, energijo, željo in voljo za stalno pripravljenost 24/7 :)

Razmišljal si o tem? Fantastično. Ko sam zaprem forum, zame ne obstaja ne stran, ne forumaši ali replike. Smisel za humor sicer cenim, ampak - citiranje Wikipedije? :D Kjer lahko sproti izbrišem ali dopišem poljubno? Še tako v pomoč sem lahko, da neveljavne pripišem v novo kolono. :) Se bom spomnil ob naslednjem linkanju argumentov, da lahko priložim karkoli, da potrdi mojo hipotezo. Tule imaš pa uradno spletno stran. In ne bloga ali strani, ki omogoča peskovnik komurkoli, enako kot vsak forum. Aja no, tam se niti registrirati ne rabiš...


The more people demand to be treated as equals and not "differently" ... the more they call attention to their self perceived differences and shout it out to the world. It's almost like they're trying to get people to react. Quite a phenomenon. Why not just ... be?


#254 BBB

BBB

  zasvojen'c

 • Člani
 • 520 prispevkov
 • Pridružen: 18.04.2014
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 09 november 2017 - 23:59

Ogledal soočenje na RTV in kar ne morem verjet. Prvo vsebinsko soočenje v celotni kampanji  :kaj:

 

Malo o številu občin, pa o privatizaciji, o vojski na meji z Rusijo, evtanaziji, privatnih šolah, (ne)zapisu pravic ex-Yu pripadnikov v Ustavo RS, o prepovedi burk, (ne)uveljavljanju avstrijske državne pogodbe in še kaj bi se našlo. Sem mislil, da ne bom dočakal prav nobene substance.

 

Obema kandidatoma štejem v velik plus to, da sta proti zapisu manjšinskih pravic pripadnikom bivših jugoslovanskih republik v Ustavo. Hvala kurcu, samo še to bi rabili. Oba sta me tudi pozitivno presenetila, da nista niti poskušala simpatizirati z zatiralci pravic žensk in sta za prepoved nošenja burk. Nekaj je.

 

Tu se pa tudi vse dobro neha, saj sta oba nastopila proti pravici do evtanazije. Kaj naj rečem drugega, kot da jima privoščim počasno smrt. Ne iz žlehtnobe seveda. Ne ne, življenje je sveto, prav vsaka minuta, pa tudi če je mučno, naj le doživita radosti hirajočih ljudi, če sta že tako proti preranemu odhajanju na oni svet. Oba sta tudi kiksnila pri financiranju privatnih šol, ali pa so kiksnili tisti, ki sanjajo o dveh odtenkih rdeče. Oboje ne more veljati.

 

Šarcu dam nek majhen plusčič še za trditev, da imamo pri takem sistemu po tamalem ene 100 občin preveč ter da je vsaj na načelni ravni za ratificiranje avstrijske državne pogodbe. Tu se njegovi plusi končajo, saj je nato šel na 10 min populistični rant, kako pozna en primer otroka, ki ne more iti na šolsko ekskurzijo, čemur je sledilo razburjenje, da je sam človek prakse in da ne mara govoričenja. Po skoraj pol urnem monologu...

 

Pahor, ta je šele kozle streljal. Vsakič, ko je omenil Janšo, si ni mogel pomagati in ga je vedno nazval "predsednik Janša". Navada je železna srajca, pravijo. Da mu je Janša politično najbližji človek v Sloveniji, je potrdil še z Ernestom Petričem, ki je kot zmeraj ves puklast sedel (ležal?) na zofi in poskušal oddajati vibracije, kot da si niti najmanj ne želi biti tam, ker ga pač nismo vredni. Fast forward na bluzenje o morebitni ruski agresiji in je skoraj odločeno, da bom volil za Šarca, ker če se že gremo spravarstvo, potem se pa to pojdimo še mednarodno. Aja, to pa ne, tega pa nižji uradnik z ameriške ambasade ni požegnal. 

 

@Inspirion: Tebi je pa veliko stvari pod častjo, kajne? ;)

 

Kakorkoli, Wikipedia ali Državna volilna komisija, podatki so enaki in nakazujejo na isto. Neveljaven glas ne spreminja volilnega izida, ker se vse glasovnice sprva delijo na veljavne in neveljavne, nato pa se zgolj med veljavnimi razdeljuje glasove med kandidate in računa njim ustrezne proporce. Tako da če je bilo kaj dobrega iz te debate s tabo, je bilo to, da smo razčistili tvojo dezinformacijo, da tudi neveljavne glasovnice vplivajo na volilni izid. 


Only a few prefer liberty; the majority seek nothing more than fair masters.


#255 Omicron30

Omicron30

  nov na sceni

 • Člani
 • 287 prispevkov
 • Pridružen: 30.06.2011
 • Lokacija: Litija

Objavljeno 10 november 2017 - 13:33

Čeprav se vprašanja o politiki raje izogibam, pa moram napisat svoje mnenje. 

In sicer, ta politika, ki jo imamo danes je v (sej veste čem). Moje mnenje je, da bi mogl vse politike, kar jih je v parlamentu odpustit al pa v penzijo dat, saj ene in iste face gledamo (vsaj v mojem primeru, odkar sem se rodil) skoz. In te stari politiki se oklepajo svojih stolčkov kot pijanci plota. In potem, ko bi vse te stare počistili iz parlamenta, bi morali dat not same mlade, ki imajo po moje več pojma o politiki, kit kateri koli politik, ki je sedaj v parlamentu. In mislim, da bi s tem veliko naredili. 

Druga stvar kar je, je pa ta, da bi morali imeti usposobljene politike za določeno stvar, ne pa da (govorim na pamet), je nekdo, ki je leta 1700 študiral obramboslovje, sedaj minister za zdravstvo ali finance, ki o teh pojmih nima blage veze. To je tako kot če bi mene dali delati kot mehanika, ki o tem poslu nimam nič pojma. Zato pa je slovenska politika tam kot je. 

Glede volitev pa tako, dokler se ne bo nič spremenilo, mene na volitvah ne bojo videli. Itak pred volitvami vsi obljubljajo marsikaj (povišanje minimalnih plač, penzije, boljše zdravstvo...), ko pa so volitve mimo, pa noben ne naredi nič in se na obljubljeno pozabi. Najbolj pa se mi zdi smešno, ko se ljuedje prepirajo kdo je boljši - al levi al desni. Čisto tako povedano, so vsi isti. Vsi skrbijo samo za svoje riti, za državljane pa jim je prav malo mar. Kot sem nekje bral, tudi preštevanje glasov, je pri nas malce čudno. Saj po drugih državah traja štetje glasov tudi po teden ali dva, pri nas pa v roku ene ure že vejo kdo je izvoljen (malce sumljivo). 

Itak pa če pogledamo naša dva kandidata za predsednika, pa je tako, en se samo kaže okol, kolk je lep, peče piškote in kaj vem kaj, samo da se ga čim več kaže (tu mislim Pahorja) in v vseh teh parih mandatih ni naredil za slovence popolnoma nič.

Po drugi strani pa imamo kvazi "komika", ki se zdi sam sebi smešen, potem pa se nam čudno zdi, zakaj se nam vsa evropa smeji, ko pa imamo za kandidata klovna. 


"Let me guess, someone stole your sweetroll?"


#256 Dorian

Dorian

  piščan'c

 • Člani
 • 165 prispevkov
 • Pridružen: 26.09.2008
 • Lokacija: Kamnik

Objavljeno 10 november 2017 - 17:29

Moram reči, da me kar mine, ko preberem stavek a la: ''Moje mnenje je, da bi mogl vse politike, kar jih je v parlamentu odpustit al pa v penzijo dat.''

 

To je kot eno gostilniško modrovanje nekoga, ki živi z idealom, da so politiki in političarke lahko idealni in da bodo delali samo za dobro drugih. To se ne bo nikoli zgodilo, sploh pa ne, če se njihovega dela niti ne spremlja in se vse meče v isti koš. Seveda je najlažje jamrati, da politiki ne izpolnijo obljub. To zna vsak, malokdo pa se konkretno spomni, KAJ je KDO obljubil in potem ni bilo izpolnjeno. Žal.

 

Če prav razumem, bi Omicron30 rad, da se naprej spremeni sistem, torej da ga spremenijo drugi, potem bo pa tudi njega politika začela zanimati. Zakaj drugi? Spremeniti sistem je zelo težko in dolgotrajno, a brez tebe je še težje. Da je nek ''brezup'' nesmiseln, verjetno potrjuje tudi to, da je Slovenija ne glede na vse med 195 državami na svetu še vedno med top 30 po gospodarskem standardu in svobodi ljudi.


Prispevek uredil/a: Dorian, 10 november 2017 - 17:30.


#257 Inspirion

Inspirion

  piščan'c

 • Člani
 • 65 prispevkov
 • Pridružen: 25.03.2016
 • Lokacija: Ljubljana / Novo mesto

Objavljeno 10 november 2017 - 23:32

BBB: če je bilo kaj "dobrega" iz te debate s tabo, je bila N-ja potrditev po N-tih videnih tvojih brezkončnih "razpravah" z drugimi, da je argumentacija s tabo nesmiselna oz. popolnoma izguba energije, koristneje porabljena za sedenje na stolu in strmenje v zid. Dokončno vzeto na znanje. :) 

 

Dorian: jup, klasična šank debata "sistem so drugi, krivi so drugi, vse je isto, problem je v vseh, razen v meni." Ob pogrešanju konkretnih predlogov tovrstnih strokovnjakov.

Kar se pa štetja glasov Omicron30 - v eni uri je pri nas prešteto, resno? :) Kolikor mi je znano, gre za vzporedne rezultate in / ali delno preštete glasove, ki so uradni v nekaj tednih. Glej ga zlomka - čisto enako kot v tujini. ;) 


The more people demand to be treated as equals and not "differently" ... the more they call attention to their self perceived differences and shout it out to the world. It's almost like they're trying to get people to react. Quite a phenomenon. Why not just ... be?


#258 provokatorka

provokatorka

  Častna članica

 • Člani
 • 1 676 prispevkov
 • Pridružen: 08.07.2004

Objavljeno 12 november 2017 - 19:27

No, ja, sploh ne dvomim, da bo Barbika dobil še 2. mandat. Ker pač. Ima modre učke. Je luškan. Z belim nasmehom. Tvorec sprave in miru. Ima delfinčka na rami. Zlato ribico z imenom Princeska. Ker je car Instagrama. Je zagrizen športnik. Gotovo tudi zagrizen lover.

Ni pa državnik. Ampak bo vseeno zmagal. Očitno imajo Slovenci radi take mlačne ribe brez osebnosti in pokončne hrbtenice, brez mnenja, ki bi lahko koga užalilo in brez ognja, ki bi lahko komu podkuril pod rit.Oziroma, Slovencem se gladko je*e, kdo je figura brez prave moči, le s protokolarno funkcijo. Očitno bi šla skozi tudi dresirana šimpanzinja. :S

 

Nekdo nad mano bi šel stavit, da bo M.Š. prihodnji kandidat levice na naslednjih državnozborskih volitvah. Ni kaj stavit, tako gotovo bo. M.Š. bi bil neumen, če ne bi poskušal vnovčiti momenta oz. zajezditi na valu podpore. Ne glede na vse skupaj in na soočenja, ki sem jih gledala, mi Barbike ni več za gledat. Težko je gledat to njegovo rinjenje prvaku opozicije tja, kamor svetloba ne posveti. In bolj, ko ga JJ ne mara, bolj zavzeto se maneken meče za njim. Žalostna patetika je to, prav res. :roll:

 

Tiste, bolj zanimive in vsekakor bolj pomembne volitve šele prihajajo!


Prispevek uredil/a: provokatorka, 12 november 2017 - 19:28.

Ljubezen je večna, dokler traja.

#259 sadhu_sequencer

sadhu_sequencer

  piščan'c

 • Člani
 • 170 prispevkov
 • Pridružen: 05.03.2016

Objavljeno 17 november 2017 - 11:00

Bedaki levaki:

 

Levica bi interpelirala ministrico
Poslanska skupina Levica bo v primeru deportacije sirskega begunca Ahmada Šamija predlagala interpelacijo zoper ministrico za notranje zadeve Vesno Györkös Žnidar, so sporočili iz Levice. Poleg tega ob dogajanju na seji vlade tudi menijo, da je premier Miro Cerar "podlegel pritiskom desnice in spremenil svojo odločitev".

Če bodo v Levici interpelacijo predlagali, pričakujejo, da jih bodo pri tem podprli v SD in vsi tisti poslanci, ki so se jasno zavzeli za Šamijeve pravice. Za vložitev interpelacije je namreč potrebnih deset podpisov poslancev, v poslanski skupini Levice pa jih je pet.

Györkös Žnidararjeva je po njihovem mnenju sicer "kriva, da smo se v tej situaciji sploh našli". Ministrico so v odzivu na dogajanje na seji vlade tudi označili kot "izgonom naklonjeno".#260 sense_sensibility

sense_sensibility

  redni gost

 • Člani
 • 302 prispevkov
 • Pridružen: 29.01.2004
 • Lokacija: Republika Palma De Coco

Objavljeno 17 november 2017 - 20:35

No, ja, sploh ne dvomim, da bo Barbika dobil še 2. mandat. Ker pač. Ima modre učke. Je luškan. Z belim nasmehom. Tvorec sprave in miru. Ima delfinčka na rami. Zlato ribico z imenom Princeska. Ker je car Instagrama. Je zagrizen športnik. Gotovo tudi zagrizen lover.

Ni pa državnik. Ampak bo vseeno zmagal. Očitno imajo Slovenci radi take mlačne ribe brez osebnosti in pokončne hrbtenice, brez mnenja, ki bi lahko koga užalilo in brez ognja, ki bi lahko komu podkuril pod rit.Oziroma, Slovencem se gladko je*e, kdo je figura brez prave moči, le s protokolarno funkcijo. Očitno bi šla skozi tudi dresirana šimpanzinja. :S

 

 

Ves ta cirkus sem spremljala bolj z obrobja, za neokusna soočenja na TV in še kje se mi je gladko j***lo, vsak dan načeloma napol poslušam dnevnik in to je bil moj edini vir informacij. Ob naboru kandidatov se mi je pri nekaterih obračal želodec. Smejali smo se Amerom zaradi Trumpa, potem pa vidim pri nas kandidirati pobožnjakarsko tercijalko z njeno potičko. Volitve niso bile vredne mojega časa in tinte na kemičnem svinčniku.  Zato nisem najbolj kompetentna za podrobne analize in monalize, a morala bi biti gluha, slepa, in bebava, da me tele volitve ne bi spomnile na ameriške. Ta citat, ki se mi jako dopade, ponazarja stanje duha v dolini šentflorjanski in v (zahodnem) svetu nasploh. Državnike nadomeščajo politiki, politike pa politikanti in populisti vseh svetovnih nazorov. A to niso vesoljci s planeta Mongo, ampak naši sodelavci, prijatelji, sorodniki, sosedje. Narod ima točno takšnega predsednika, kakršnega si tudi zasluži. Politika je postala resničnostni šov, namesto na vsebino se palimo na reklame, objave, všečke. Saj niso samo novodobni  najstniki okuženi s plitvostjo in praznoglavostjo. Kult egoističnega narcizma in praznoglavega užitkarstva je imperativ današnjega časa v odnosih na mikro in makro ravni in politika ni nobena izjema. Vsesplošna bebavost nas bo pripeljala tja, kjer smo nekoč že bili. Globalno. Ampak razvoj človeške družbe očitno ni linearen, ampak cikličen. Jebiga, takle mamo. 


The mind is like a parachute. It doesn’t work unless it’s open.

#261 Inspirion

Inspirion

  piščan'c

 • Člani
 • 65 prispevkov
 • Pridružen: 25.03.2016
 • Lokacija: Ljubljana / Novo mesto

Objavljeno 17 november 2017 - 22:01

Bedaki levaki:

 

Levica bi interpelirala ministrico
Poslanska skupina Levica bo v primeru deportacije sirskega begunca Ahmada Šamija predlagala interpelacijo zoper ministrico za notranje zadeve Vesno Györkös Žnidar, so sporočili iz Levice. Poleg tega ob dogajanju na seji vlade tudi menijo, da je premier Miro Cerar "podlegel pritiskom desnice in spremenil svojo odločitev".

Če bodo v Levici interpelacijo predlagali, pričakujejo, da jih bodo pri tem podprli v SD in vsi tisti poslanci, ki so se jasno zavzeli za Šamijeve pravice. Za vložitev interpelacije je namreč potrebnih deset podpisov poslancev, v poslanski skupini Levice pa jih je pet.

Györkös Žnidararjeva je po njihovem mnenju sicer "kriva, da smo se v tej situaciji sploh našli". Ministrico so v odzivu na dogajanje na seji vlade tudi označili kot "izgonom naklonjeno".

 

:D :D Dnevno spremljam politiko (vedno raje le še nekaj minut dnevno) - za Kordiša sem slišal samo 1x, ko je poklicne delavce naslavljal s "fah idioti", za Škoberneta pa še nikoli. Kako porazno in patetično. Nesojen filozof (na študij vpisan od pradavnega 2008 - filozofija je pač hudo resna in selekcijska smer), ki ne stoji za enim konkretnim slišanim projektom, bi na lastno pest in mimo zakonodaje reševal ilegalnega prestopnika meje (sicer pa že pregovorni primer, kjer sta foter in sin odšla na sever z argumentom vojne - hčere in ženo pa pustila zadaj. Ker je vojna). Koliko jih sledi temu zgledu? Vsi, tudi v drugih državah morda?

Komaj čakam na volitve.


The more people demand to be treated as equals and not "differently" ... the more they call attention to their self perceived differences and shout it out to the world. It's almost like they're trying to get people to react. Quite a phenomenon. Why not just ... be?


#262 sadhu_sequencer

sadhu_sequencer

  piščan'c

 • Člani
 • 170 prispevkov
 • Pridružen: 05.03.2016

Objavljeno 18 november 2017 - 11:25

Ni med SDS in Levico razlike, enostavno je ni. Nimamo niti nobene desnosredinske stranke več. Me pa resno zanima kaj je Cerarjev argument ko pravi da ni kršil ustavno pravo. Zaupam temu mojstru ustavnega prava zaenkrat, sam naj se izjasni. Predvidevam, da je zaupal Kordišu in Škobernetu glede tega da je Šami v interesu Slovenije, ker sta pač poslanca, oh the irony.#263 Crane

Crane

  zasvojen'c

 • Člani
 • 502 prispevkov
 • Pridružen: 22.01.2010

Objavljeno 18 november 2017 - 15:57

Meni je tudi Vesna Györkös Žnidar nadvse neprijetna političarka s precej ogabnimi stališči, ampak kakorkoli... ne vem, če te interpelacije sploh kdorkoli jemlje resno. Mislim, da grožnja z interpelacijo pomeni predvsem jasno in glasno izraženo nestrinjanje in protest proti političnim odločitvam dotične/ga, ne glede na to s katere stranke pride. Dokaj otročje, ampak takle mamo... Realno gledano je delovanje praktično vseh poslancev in ministrov legalno, ker so pač zakoni tako postavljeni.


Gonja na forumih!

 

#ActivistBitches


#264 sadhu_sequencer

sadhu_sequencer

  piščan'c

 • Člani
 • 170 prispevkov
 • Pridružen: 05.03.2016

Objavljeno 18 november 2017 - 17:57

Zakaj ti je pa Vesna neprijetna in katera njena stališča so ti ogabna?#265 Crane

Crane

  zasvojen'c

 • Člani
 • 502 prispevkov
 • Pridružen: 22.01.2010

Objavljeno 18 november 2017 - 22:07

Basically vse, kar reče, mi je *bruh*.


Gonja na forumih!

 

#ActivistBitches


#266 sadhu_sequencer

sadhu_sequencer

  piščan'c

 • Člani
 • 170 prispevkov
 • Pridružen: 05.03.2016

Objavljeno 19 november 2017 - 00:02

Vesna Györkös Žnidar je v izjavi medijem v DZ-ju dejala, da sicer razume, da "se približujejo volitve in da je zaradi tega veliko nervoze, a to ne pomeni, da Slovenija ni dolžna na svojem teritoriju izvajati oblasti".

Ministrica se pridružuje ocenam, da je sirski državljan Ahmad Šami predmet političnih zlorab "tistih, ki so dajali lažne obljube v času, ko so postopki pred sodnimi inštancami še potekali, kljub temu da so vedeli, ali pa bi morali vedeti, da se zanj zadeve pred sodišči ne bodo pozitivno iztekle".

"Zanimivo pa je, da se predlogi za interpelacijo niso pojavljali v ključnem trenutku, ko je bila država v najtežjih časih, ko sem odločno zavrnila predlog evropskega komisarja, da bi se Slovenija spremenila v migrantski filter za Evropo, ko sem mu povedala, da se bomo temu uprli z vsemi sredstvi," je še povedala.

 

Kaj točno te tu moti? Meni deluje primerna za predsednico vlade.

 


Prispevek uredil/a: sadhu_sequencer, 19 november 2017 - 00:03.


#267 Inspirion

Inspirion

  piščan'c

 • Člani
 • 65 prispevkov
 • Pridružen: 25.03.2016
 • Lokacija: Ljubljana / Novo mesto

Objavljeno 19 november 2017 - 00:39

sadhu_sequencer - podobna stališča je Gjerkeševa izrekla že večkrat in lahko ji izrečem samo spoštovanje. Da je ohranila načelnost ob vseh zunanjih pritiskih večjih (da blodenj posameznih, zgoraj omenjenih wannabe-političnih odpadnikov niti ne omenjam).

 

In Crane - če je od stališč, ki so omenjena, katero "ogabno" ali "bruh", so na prvem mestu fah idioti in vse kar sugerira superiornost poslanca nad zakoni države in odločitvami sodišč. Ampak ne. "Ogabno" je za spremembo držati hrbtenico in ne postati evropski migrantski poskusni bazen in kaos cona.


The more people demand to be treated as equals and not "differently" ... the more they call attention to their self perceived differences and shout it out to the world. It's almost like they're trying to get people to react. Quite a phenomenon. Why not just ... be?

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov