Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Dominanca in submisivnost


26 odgovorov v tej temi

#26 Lara_32

Lara_32

    gay friendly

  • Člani
  • 2 prispevkov
  • Pridružen: 28.10.2018

Objavljeno 31 oktober 2018 - 16:49

Zadeva mi je všeč, seveda, v eni in drugi vlogi, ampak precej bolj subtilno. Igra, ki poteka pred aktom samim, ves čas, neizgovorjena, nepriznana. Brez igračk, priprav, oblek, pripomočkov. Zaupanje in varnost sta zame iluzija. Biči, vrvi in ostalo so child's play proti temu kar se lahko rodi, če se tango dominance in submisivnosti (v mojem vesolju seveda) odigra kot se spodobi.


No bravo vsaj ena ki,dobro to razloži. Se povsem strinjam:) Ko ste ze omenili vlogo po želji dominance...zanima me s kakšnih razlogov to izvira?okoliščn? Lahko tudi zs. Hvala:))

#27 Alix

Alix

    zasvojen'c

  • Člani
  • 484 prispevkov
  • Pridružen: 05.11.2014

Objavljeno 03 november 2018 - 12:16

No, mojemu postu ahko dodam samo še to, da pri odnosu ženska/ženska  zame ni drugega ugodnega razpleta kot popoln ekvilibrij moči v vseh smislih. Ne prenesem dominiranja in ne prenesem submisivnosti. Te igrice sem tudi prerasla. (To se nanaša na moj post, ne na temo, vem, da sem izven originalnega konteksta.) Mislim, da bi v vsakem odnosu vsakdo imel pravico do tega, da je ranljiv v varnem okolju in da je samozavesten v varnem okolju. In to se mi zdi pa super podlaga tudi za originalen point teme.


Prispevek uredil/a: Alix, 03 november 2018 - 12:16.

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov