Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Izbirčnost?

izbirčnost razmerje avantura sex odnosi ujemanja

11 odgovorov v tej temi

#1 Joyofboys

Joyofboys

  piščan'c

 • Člani
 • 79 prispevkov
 • Pridružen: 09.12.2010
 • Lokacija: Ptuj

Objavljeno 03 januar 2016 - 04:14

Pozdravljeni :)
Imam en resen problem in sem čisto izgubljen, ker sam ne vem kaj si v bistvu želim.

 

Star sem 26 let in v svojem splono aktivnem delu življenja sem sprobal kar pestro paleto moških  :lacen2: 
Niti se ne uvrščam med "lahke" ali "kurbice" niti si ne želim biti iz vaše strani.

Z pestro paleto pa mislim na 10 - 20 različnih moških v celem življenju ne v enem mescu ali letu  :x

No v glavnem, sprobal sem si mlajše, starejše, vitke, močnejše, gladke, kosmate, zabavne, resne, z majhnim, z velikim in podobne (Z)mešance  :zmesan:

Ampak samo enkrat sem naletel na fanta, katerega sem sprejel kot je, ne glede na njegove (zame) nevšečnosti. Vsakič se mi je zgodilo, da se mi je moški gnusil pri kakem opravilu (Pri večini oralni seks, ker ogromno dajem na telesni vonj, pri ostalih pa drugačne stvari), pri njem pa sem vse počel z lahkoto. Je bil tudi edini, ki sem ga z veseljem z usti pripeljal do vrhunca ali imel z njim nezaščiten seks.
Ampak ta fant je sedaj na žalost šel po svoje in jaz naprej iščem nekoga, s katerim bi imel spolne odnose brez zadržkov. To pa se še do zdaj ni zgodilo.
In zdaj ne vem, sem res preveč izbirčen? Ali se to zgodi samo enkrat in potem nikoli več? Se moram res dati dol z celo Slovenijo? (Šala mimo grede) Ali v drugih iščem njega ali celo popolnost?

 

Trenutno sem v zvezi in fant je res fantastičen...prijazen, pozoren, urejen, super postava, inteligenten, zabaven, v glavnem vse kar me privlači. Ampak pri seksu pa me seveda moti spet par stvari. Preveč je seksualen. Nisem si misli da bom kdaj rekel kaj takega, ker enostavno obožujem seks, ampak človek bi res rad seksal po 5x na dan. Pa še premajhnega ima  :?: pri seksu je vedno na hard koliko gre in jaz bi rad še. Ampak na koncu mi vedno samo razdraži kožo na ritki tako da me včasih že boli zadnjica, ko se mi nagajivo nasmehne. Tudi čist nisem 24 ur na dan in zmeraj pripravljen za akcijo. Včasih me zrajca z ritko in mi nagaja da naj prevzamem aktivno vlogo, in potem ko sem čist zmešan, narajcan in sma 2 minuti v akciji pa me potisne ven kao "ne več"! :neumen:  Začelo se mi je dogajati, da se mi je zameril. Začel sem ga psihično odrivati od sebe in začel se mi je gabiti. Najbolj pa me boli to, da bom moral zaradi svoje nore glave pustiti in prizadeti takega prijetnega fanta, ki ga verjetno ne bom več nikoli najdel. Ampak ne morem si pomagati. Enostavno me ne privlači več. Ravno nasprotno...vedno bolj bi se rad oddaljil. Bojim se, da se mi bo to dogajalo dokler ne bom star 60-nekaj let in ostal sam :deda: .
Se vi sprijaznite in čez čas nekako sprejmete tako zvezo, ali naredite isto in nadaljujete pustolovščino za "tistim pravim"?


I know it's cheesy, but I feel GRATE!


#2 Amos

Amos

  vzornik

 • Člani
 • 1 355 prispevkov
 • Pridružen: 09.05.2010

Objavljeno 03 januar 2016 - 09:29

Koliko pa se pogovarjata o tem?

#3 BBB

BBB

  izkušen

 • Člani
 • 809 prispevkov
 • Pridružen: 18.04.2014
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 03 januar 2016 - 12:51

*sigh* Spet bom tazatežen...

 

Trenutno sem v zvezi in fant je res fantastičen...prijazen, pozoren, urejen, super postava, inteligenten, zabaven, v glavnem vse kar me privlači. Ampak pri seksu pa me seveda moti spet par stvari. 

 

Na podlagi prebranega, sploh pa zgornjih stavkov imam občutek, da iščeš nekaj, kar ne obstaja. Da (še) nisi pripravljen na vezo. Da ti več užitkov dela predstava o popolnem fantu, kot pa dejansko preživljanje prijetnih trenutkov v dvoje...

 

Lahko se seveda motim, a če je fant prijazen, pozoren, urejen, s super postavo, inteligenten in še zabaven, torej karakterno perfekten, potem lahko glede na skope informacije sklepam, da je v tebi problem (sorry), pa čeprav sex ni kot iz filma. Če ima premajhnega, lahko uporabita kakšno igračko. Če bi bila rada oba občasno aktivna, se za to dogovorita (razen če imaš 30cm, potem pa žou žou :P), itd. Ne vem no, samo če meni fant sicer popolnoma ustreza, sex sploh ne more biti slab. Vedno je sicer prostor za izboljšave, a do njih ne more priti z logiko "jaz sem si nekaj zamislil, sedaj mi pa beri misli". 

 

Pa še 1x oprosti, če se bere preveč kritično, a na podlagi napisanega sem razbral, da se gre bolj za sex kot za zvezo.


Only a few prefer liberty; the majority seek nothing more than fair masters.


#4 Crane

Crane

  zasvojen'c

 • Člani
 • 684 prispevkov
 • Pridružen: 22.01.2010

Objavljeno 03 januar 2016 - 13:51

Najbolj pomembno je, da nehaš verovati v idejo o "ta pravem". Potem ti bo lažje.

 

Dobro je, da te peče slaba vest: to je prvi korak k premisleku o tem, kaj ti je res pomembno. Srečno!


i tried


#5 Joyofboys

Joyofboys

  piščan'c

 • Člani
 • 79 prispevkov
 • Pridružen: 09.12.2010
 • Lokacija: Ptuj

Objavljeno 03 januar 2016 - 20:10

Na podlagi prebranega, sploh pa zgornjih stavkov imam občutek, da iščeš nekaj, kar ne obstaja. Da (še) nisi pripravljen na vezo. Da ti več užitkov dela predstava o popolnem fantu, kot pa dejansko preživljanje prijetnih trenutkov v dvoje...

Pa še 1x oprosti, če se bere preveč kritično, a na podlagi napisanega sem razbral, da se gre bolj za sex kot za zvezo.


Sem bil pripravljen na kritiko, navsezadnje sem prišel po mnenje drugih.
Ne iščem samo seksa in nisem tako plehek. Je pa res, da mi je seks v zvezi zelo pomemben. Zame je to del zveze, kjer se napetost in stres sprostita. Ljudje smo seksualna bitja in taka vrsta zadovoljstva nam je pomembna za zdravo duševno in telesno stanje. Mislim pa, da nisem dobro prikazal bistva mojega problema.
Sprašujem se, če ostali v zvezi pač sprejmete dejstvo, da vam seks ne odgovarja in se s časom s tem sprijaznite?
Če vas s časom take stvari več ne motijo? Ali prekinete zvezo in nadaljujete z iskanjem partnerja, ki vam bo bolj ustrezal?

Najbolj pomembno je, da nehaš verovati v idejo o "ta pravem". Potem ti bo lažje.

Dobro je, da te peče slaba vest: to je prvi korak k premisleku o tem, kaj ti je res pomembno. Srečno!


Ne verjamem toliko v idejo o "ta pravem" kot v to, da bi rad bil v zvezi zadovoljen.
Se dobro zavedam, da se nihče ni rodil samo zame in nikoli ne bo obstajal nekdo, ki bo (po mojih pojmih) brez napake.
V zvezi so kompromisi in prilagajanja, tudi tega se zavedam. Ampak bi res moral dati na stran toliko vsega ki mi ne odgovarja?
Sprašujem o vaših izkušnjah in mnenjih, to da sem zmeden in čuden že vem :aja:

I know it's cheesy, but I feel GRATE!


#6 idoru

idoru

  redni gost

 • Člani
 • 345 prispevkov
 • Pridružen: 09.07.2015
 • Lokacija: u hribih

Objavljeno 04 januar 2016 - 16:10

Jst v bistvu ne štekam čist kje je prblem. OK, razumem, da so neka razhajanja v libidu in tu je vprašanje zgolj in samo to ali pa boš ti več seksal ali on manj.

 

Nihče te ne bo imel za plehkega, če priznavaš seks kot zelo pomembno komponento. Jaz osebno ne bi nikoli ostala v odnosu v katerem bi mi bila spolnost v breme ali da bi se mi tisti na drugi strani gabil. Jaz se s tem ne bi sprijaznila, v monogamnem odnosu hočem vse ali pa nočem nič. Tako da se ne strinjam čisto  s tistimi,  ki pravijo, da nisi pripravljen na resno zvezo, bi pa rada vedela v čem točno je problem, da se počutiš tako nezadovoljnega oz. kdaj so se ti občutki do njega pri seksu ohladili. 


It doesn't matter what we want. Once we get it, we want something else.


#7 Joyofboys

Joyofboys

  piščan'c

 • Člani
 • 79 prispevkov
 • Pridružen: 09.12.2010
 • Lokacija: Ptuj

Objavljeno 06 januar 2016 - 11:50

V bistvu, zelo uživam v pasivni vlogi in me niti ne moti toliko to, da nisem velikokrat v aktivni vlogi. Bolj me moti dejstvo, da pri seksu nekako ne najdeva obojestranskega užitka.

Po eni strani se počutim nezadovoljenega in sebičnega, po drugi strani pa mi je osebnostno zelo všeč. Tako ostajam v popolnem precepu med dvema skrajnima odločitvama:
- Naj se odločim, da ostaneva skupaj in probam živeti s tem, da mi pri seksu nikoli ne bo odgovarjalo,

- Ali se naj odločim da greva narazen in zapustim tako prijetnega fanta, ki bi potencialno lahko bil življenjski partner?

 

Tudi jaz načeloma živim po načelu "Vse ali nič", ampak je to samo neka fantazija, ki si jo ustvarimo v glavi in brezglavo za sabo puščamo priložnosti ki bi se lahko razvile v toliko več? Ali pa je to edina pot do prave osebne sreče?

Pač sprašujem po vaših izkušnjah. Vem, da sem še vedno zelen za ušesi in nisem tako aroganten da bi mislil, da vem vse. Zato raje vprašam koga, ki je šel skozi podobno izkušnjo.

Hvala za odgovore!


I know it's cheesy, but I feel GRATE!


#8 Amos

Amos

  vzornik

 • Člani
 • 1 355 prispevkov
 • Pridružen: 09.05.2010

Objavljeno 06 januar 2016 - 12:02

Koliko se pogovarjata o tem?

Ce samo seks ne stima, se to da popravit z obiskom sex shopa, pogovarjanja, kaj komu pase, morda obiskom kakega kluba. Raziskuj(ta).

Men je cist logicno, da ce so potrebe nekoga nezadovoljene, tiste ki so visje na prioritetni listi posameznika, to zna motit harmonijo odnosa. Pa ce je to spolnost ali kaj drugega.

#9 Joyofboys

Joyofboys

  piščan'c

 • Člani
 • 79 prispevkov
 • Pridružen: 09.12.2010
 • Lokacija: Ptuj

Objavljeno 06 januar 2016 - 13:35

Glede seksa se pogovarjava večkrat in sva kar odprta. Problem je, da med seksom vedno želim....večje  :grrr:

Nisem še mu omenil, niti ne vem, če je pametno omenit, da nisem zadovoljen z njegovim "performansom" med seksom. Bojim se, da bi ga užalil. Še huje, da bi mu znižal samozavest.

Glede igračk, pa nisem ravno najbolj navdušen. Nisem še niti probal kake igračke, ker me enostavno ne privlačijo. Tudi njega ne :/

Za swinganje sva oba preveč ljubosumna, tako da ne vem, če se da problem glede seksa sploh rešit :(

Zato sprašujem, če se bom s časom navadil in to sprejel, ali je bolje da preneham zvezo preden postane prepozno.


I know it's cheesy, but I feel GRATE!


#10 fantek_4_u

fantek_4_u

  zasvojen'c

 • Člani
 • 405 prispevkov
 • Pridružen: 17.01.2007
 • Lokacija: Ljubljana

Objavljeno 06 januar 2016 - 14:28

Tukaj sem na tvoji strani.

Sem imel tipa, ki je bil iz mojega stalisca seksualno nefunkcionalen. Kaksno leto in pol sem to lahko ignoriral, potem pa se je ta problem zacel zrcaliti na druga podrocja. Na koncu sva sla narazen zaradi tega.

Ce ti je seks tako zelo pomemben (tudi meni je), je bolje da ne vleces zadeve in se mucis, ker slej ko prej bo enemu prevrelo in bo zadeva koncana. Sedaj pa samo izgubljas cas, tako kot sem ga jaz takrat. Ne vem pa zakaj bi se moral navadit na nekaj kar ti ni vsec....


Pameten med neumnimi je vedno najbolj neumen

#11 Amos

Amos

  vzornik

 • Člani
 • 1 355 prispevkov
 • Pridružen: 09.05.2010

Objavljeno 06 januar 2016 - 15:39

Ja, madona za kratke kurce obstajajo podaljski, rokavcki z izboklinicami, ni da ni. Tud prek neta se da marsikaj pogledat.

Dejstvo je, da tebe to moti. Vec moznosti imas za resitev. Ena resitev je razhod, druga da se odpravita v sex shop, tretja je ignoranca, cetrta ... na tebi je, al bos iskal izgovore al poti. Vse drugo je nepotrebno filozofiranje. Odlocit se bos moral in tako je v lajfu, da nikoli ne dobis vsega. Ne zdi pa se mi smiselno trpet in vztrajat v necem, kar ti je pomembno, brez konkretnih sprememb.

Glede na to, kako si naspicen na razhod, zgleda da o tem ze nekaj casa premlevas. Ce ti ni, ti ni za bit z njim v vezi, pa je lahko tipcek se takooo zlat in sicer dober.

#12 idoru

idoru

  redni gost

 • Člani
 • 345 prispevkov
 • Pridružen: 09.07.2015
 • Lokacija: u hribih

Objavljeno 06 januar 2016 - 18:00

Če prav razumem, je problem samo v dolžini in se fizično počutiš nezadovoljenega? Medsebojna kemija pa to špila? Se privlačita?


It doesn't matter what we want. Once we get it, we want something else.


Prav tako označen z eno ali več od teh ključnih besed: izbirčnost, razmerje, avantura, sex, odnosi, ujemanja

0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov