Skoči na vsebino

Spletno mesto uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih   V redu

Slika

Obrezovanje - Cirkumcizija


52 odgovorov v tej temi

#51 Matty

Matty

  gay friendly

 • Člani
 • 4 prispevkov
 • Pridružen: 05.09.2016

Objavljeno 31 oktober 2018 - 00:53

Dr. Janežič je lepotni kirurg. Jaz sem bil obrezan pri dr. Breskvarju v njegovi zasebni ordinaciji Tauro v Ljubljani. Super zdravnik in lepo opravi svoje delo. Priporočam ti, da obrezovanje opravi urolog, da hkrati pogleda še če je kakšna posebnost ali kaj drugega narobe. Pri meni je pred operacijo izvedel še hiter pregled in potrdil mojo težavo s kožico, hkrati pa ugotovil še eno težavo za katero nisem imel pojma, da sem jo imel. In lepotni kirurg ne bo znal obrezati, glede na kako morebitno zdravstveno posebnost. Me je pa obrezal toliko, da je glavica ves čas zunaj, imam pa v prihodnosti še namen opraviti korekcijski poseg, da mi odstrani več kožice (stvar osebne preference). Skratka za začetek ti priporočam, da obrezanje opravi urolog, kasneje pa greš lahko še k lepotnemu kirurgu.

 

Lahko napišeš malo več, kako je potekal sam poseg? Koliko časa je že od tega? Kako je sedaj z drkanjem, seksom?#52 Misko96

Misko96

  gay friendly

 • Člani
 • 12 prispevkov
 • Pridružen: 02.05.2015

Objavljeno 31 oktober 2018 - 10:21

Operiran sem bil 18. avgusta, tako da ni ravno dolgo nazaj. Izgleda pa tako: prideš tja, se pogovori s tabo, pregleda, da injekcijo in počakaš v čakalnici, in vzame naslednjega naprej. Potem čez 20 minut si na vrsti in te odpelje v operacijsko sobo, pregleda če čutiš bolečino (s pinceto te ščipne v kožico). Jaz sem čutil, zato mi je dal neko močnejšo zadevo ki je prijela v 5 sekundah. Potem izvede poseg, 20 minut. Sestra te povije in greš v čakalnico. Spet počakaš 20 minut, greš nazaj in te sestra pregleda, zamenja povoj in si končal. Cena 450€, kar je zelo poceni. In vse lahko opraviš z enim obiskom. Drkanje je super in je boljše zdaj. Seksal pa nisem ne prej ne potem tako da ne vem.

#53 Misko96

Misko96

  gay friendly

 • Člani
 • 12 prispevkov
 • Pridružen: 02.05.2015

Objavljeno 11 november 2018 - 12:03

Zdaj skoraj 3 mesece po operaciji lahko povem, da sem zelo zadovoljen. Definitivno priporočam ta poseg in vas pomirjam, da ne poslušajte grozot, ki jih slišite na internetu. Če se poseg opravi v dobri zdravstveni ustanovi, če ga opravi dober zdravnik, če nimate nobenih drugih težav (npr. strjevanje krvi ipd), potem ni nobene bojazni, da bi šlo kaj narobe. Niti ni bojazni, da je grozno biti obrezan ... higiena je izjemno boljša. Tudi če niste obrezani in se umivate, ne morete nikoli doseči takšne ravni higiene kot jo ima obrezan. Ne govorim, da so obrezani brezhibni, so pa bolj čisti, tega ni mogoče zanikati.


0 uporabnikov bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov