Dobrodošel, gost ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
17.7.10, 21:59
Prispevek
|
|
![]() zasvojen'c
Skupina: Člani Prispevki: 421 Pridružen: 11.11.07 Kraj: Ljubljana Član št.: 2.449 |
Hm, če prav vidim je spodaj neka vrstica, kjer imaš na desni strani ikone za postavitev strani pa povečavo in če klikneš z desno tipko na to vrstico, se pokaže okence, kjer je obkljukano tisto, kar se ti prikazuje in kaj ne. Npr. za word count, line, column, itd... pa označiš, kar potrebuješ. Upam, da sem kej pomagala.
-------------------- there's something... something about you and I |
|
|
|
17.7.10, 22:11
Prispevek
|
|
![]() biskvitek
Skupina: Člani Prispevki: 26 Pridružen: 16.7.10 Kraj: Maribor Član št.: 3.735 |
|
|
|
|
17.7.10, 22:47
Prispevek
|
|
![]() redni gost
Skupina: Člani Prispevki: 304 Pridružen: 11.8.07 Kraj: Ljubljana, Slovenija Član št.: 2.338 |
etty in Jaka, ful hvala, sem našla in uredila
-------------------- Every kiss is a revolution!
|
|
|
|
21.7.10, 20:34
Prispevek
|
|
![]() pičan'c
Skupina: Člani Prispevki: 54 Pridružen: 14.10.08 Kraj: Med Zvezdami. Član št.: 2.780 |
Hm, jst imam eno vprašanje v zvazi s faksom oz. absolovenstkim stažom. Na našemu "ljubemu" faksu, so pred kakšnima dvema tednoma poslalo obvsetilo, do kdaj moramo poslati prošnje za podaljašanje absolovenstkega staža itd. Danes pa so poslali obvestilo, da vpis v podaljšani absolovenstki staž ne bo možen.
Ne vem, a je to sploh možno? Glede bolonjskega sistema sem slišala že toliko verzij, da glava peče. Vsak govori drugače. vem, da naj bi bilo zdaj vse bolj zategnjeno kot včasih, ko staž vlekli po par let, ampak, to so oni spremenili iz danes na jutri. -------------------- When life puts me in tough situations, I don't say "Why me?", I just say "Try me!"
|
|
|
|
22.7.10, 9:35
Prispevek
|
|
![]() redni gost
Skupina: Člani Prispevki: 304 Pridružen: 11.8.07 Kraj: Ljubljana, Slovenija Član št.: 2.338 |
Sicer nisi nič napisala na katerem faksu si, tako, da je mogoče malo težje dobiti kak točen odgovor, ampak vendar : včeraj sem bila na pijači s prijateljico, njen fant je na ekonomiji. Tudi na bolonjskem, čeprav je začel študirat, ko tega programa še ni bilo. No, tip je v roku 2 tednov tudi dobil 2 pošti, najprej o tem do kdaj mora diplomirat, kar je bilo čisto na mestu, ker je že vse izpite naredil. Potem pa, da so se nekaj stvari spremenile in so meli nek množičen zagovor in je mogel opravljat še 3 izpite, ki jih je sicer že imel narejene. Zakaj? Ker so se nekateri pač spomnili, da bo tako. Tak da, lahko se stvari kar tako spremenijo, tako rekoč iz dneva v dan. Žal.
-------------------- Every kiss is a revolution!
|
|
|
|
22.7.10, 11:39
Prispevek
|
|
![]() pičan'c
Skupina: Člani Prispevki: 54 Pridružen: 14.10.08 Kraj: Med Zvezdami. Član št.: 2.780 |
Mnja. Na Fakulteti za management sem v Kopru. Ja, zdej bolj ko gledam in iščem informacije, videim da čist povsod vlada strašna zmeda s tem bolonjcem. :/
Hvala za info. -------------------- When life puts me in tough situations, I don't say "Why me?", I just say "Try me!"
|
|
|
|
22.7.10, 12:48
Prispevek
|
|
![]() pičan'c
Skupina: Člani Prispevki: 83 Pridružen: 21.7.08 Kraj: pomurje Član št.: 2.689 |
Živjo.
Kot bodočo študentko japonologije me zanima, če je na forumu kdo, ki to že študira oz bo letos začel. Rada bi malo navezala stike pa to Pa če kdo pozna koga, ki študira jap. v Lj tudi prav. Lep dan vsem! =* -------------------- everything happens with the reason |
|
|
|
22.7.10, 13:19
Prispevek
|
|
![]() zasvojen'c
Skupina: Člani Prispevki: 718 Pridružen: 13.9.05 Član št.: 795 |
butterfly, to ni zato ker so se tako spomnili ampak je z razlogom - program se je spremenil in vsebina predmetov tudi.
Nekatera vsebina predmetov se je razcepila v nove, nekatera vsebina pa dodatno nadgradila. V slednjem primeru ti ne morejo priznati nekar kar prej ni bilo, zato predmet moraš ponovno opravljati. Možnost je da je npr. pol vsebine ostalo enake, v tem primeru moraš opravljati samo polovico predmeta - to pa je odvisno od tega kako se sam zmeniš z nosilcem. lp -------------------- Čudno, da Cerkev zagovarja družino kot skupnost očeta, matere in otroka, ko pa vsi cerkevni dostojanstveniki živijo v istospolni skupnosti.
![]() |
|
|
|
22.7.10, 19:33
Prispevek
|
|
![]() veteran
Skupina: Člani Prispevki: 2.590 Pridružen: 26.2.05 Kraj: Ljubljana Član št.: 522 |
Crazy_, mavrični forumaš moonboy se spozna na japonske jezike, kulturo, zgodovino in na sploh.
-------------------- Mavrični pozdrav.
|
|
|
|
19.8.10, 20:22
Prispevek
|
|
![]() pičan'c
Skupina: Člani Prispevki: 124 Pridružen: 16.8.09 Kraj: Periferija Član št.: 3.237 |
Mene pa zanima, zakaj se poslana sporočila ne shranijo oz. ali se to dá nastaviti. Včasih bi rad prebral, kaj sem komu napisal, ker pozabim
-------------------- You've gotta make your own kind of music, sing your own special song, make your own kind of music even if nobody else sings along!
|
|
|
|
19.8.10, 22:36
Prispevek
|
|
![]() Moderatorka
Skupina: Moderatorji Prispevki: 6.026 Pridružen: 23.4.04 Kraj: LJ Član št.: 171 |
^^ harmless
Ko pišeš sporočilo oz. odgovor, sta pod besedilom dve možnosti: - Shrani to sporočilo v mapo Poslano - Sledi temu sporočilu. Prva shrani sporočilo v mapo Poslano in druga ti omogoči, da vidiš, če in kdaj je prejemnik sporočilo perbral. V stolpcu levo je pod Zasebna sporočila zadjna alineja Sledenje sporočilom, kjer lahko posameznemu sporočili "slediš". -------------------- »The most important sex organ is the brain. (by Regina Brett, 90 years old, of The Plain Dealer, Cleveland, Ohio) |
|
|
|
19.8.10, 22:45
Prispevek
|
|
![]() pičan'c
Skupina: Člani Prispevki: 124 Pridružen: 16.8.09 Kraj: Periferija Član št.: 3.237 |
A, ok
-------------------- You've gotta make your own kind of music, sing your own special song, make your own kind of music even if nobody else sings along!
|
|
|
|
26.8.10, 11:14
Prispevek
|
|
|
vzornik
Skupina: Člani Prispevki: 1.203 Pridružen: 14.1.05 Član št.: 468 |
Jaz pa iščem nekoga, ki precej dobro pozna Japonsko (je potoval po Japonski, pozna kakšno mesto, se spozna na cene, zna dobro svetovati).
Hvala!!! |
|
|
|
30.8.10, 15:49
Prispevek
|
|
![]() pičan'c
Skupina: Člani Prispevki: 108 Pridružen: 28.8.08 Kraj: Limetina peška Član št.: 2.715 |
Jaz imam po neko bedarijo za vprašat, ampak res mam krizo
http://www.asos.com/Adidas/Adidas-Adic-Air...;clr=BrownWhite Hvala -------------------- Reality shouts, ideals whisper.
|
|
|
|
31.8.10, 11:06
Prispevek
|
|
![]() gay friendly
Skupina: Člani Prispevki: 19 Pridružen: 24.2.10 Kraj: Ljubljana Član št.: 3.490 |
^^
Adidas rjavo torbo skoraj sigurno dobiš v cosmic shop na trubarjevi. Vsaj jaz sem tam kupila svojo. Ta prispevek je uredil/a ženska: 31.8.10, 23:20 -------------------- Take it easy, but take it!
|
|
|
|
31.8.10, 15:08
Prispevek
|
|
![]() izkušen
Skupina: Člani Prispevki: 1.194 Pridružen: 26.2.05 Član št.: 520 |
Že dalj časa neuspešno iščem, kje na spletu bi si dalo ogledati/
|