Dobrodošel, gost ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
6.7.10, 23:47
Prispevek
|
|
|
pičan'c
Skupina: Člani Prispevki: 189 Pridružen: 9.5.10 Član št.: 3.616 |
Tega, da ima nekdo partnerja, ki ga bojda celo ljubi, pa išče nekoga še za sex No, in kdo zdaj poslošuje? Samo na podlagi ene informacije si obsodila tak odnos za neresen, mislim, halo, s kakšno pravico?? Obsojanja pa je tu na MF res ogromno (kot tudi v realnem življenju), sam tale lezbo večvrednosti kompleks je total nerajcih. |
|
|
|
7.7.10, 12:30
Prispevek
|
|
|
gay friendly
Skupina: Člani Prispevki: 17 Pridružen: 25.6.10 Kraj: Maribor Član št.: 3.700 |
Veš, obstaja tudi nekaj, čemur se reče retorično vprašanje, in to, za razliko od navadnega vprašanja, ne zahteva informacij, ampak ponavadi izraža mnenje. Saj na MF gre izmenjavo mnenj. Ok, eni pa pač iščejo "sorodno dušo za pogovor plus sex" (ali tako nekako). Anyway, dramatiziranje in izigravanje žrtve ni potrebno, posploševanje pa res ni na mestu. Jaz nimam nič proti taki ali drugačni spolni usmerjenosti. Tega, da ima nekdo partnerja, ki ga bojda celo ljubi, pa išče nekoga še za sex (pa če je str8, gay ali bi, s prijateljstvom ali brez, prek oglasov ali prek postov na forumu…), pa pač ne razumem, ker se s tem težko poistovetim, ampak of course, vrednostni sistemi so vseh vrst. Dvomim pa, da je komurkoli minimaxijin partnerski aranžma "trn v peti"... Res je, Mavrični forum je izmenjava mnenj! Jaz sem povedala kako mnenje, potrebe, želje imava/imam z partnerjem in to je to. Kakšnega imaš ti, si tudi povedala. Ni ti treba razumeti, niti se ti ni treba poistovetiti, ampak lahko samo sprejmeš najine odločitve, ker so pač to odločitve dveh polnoletnih oseb, ki vesta da odgovarjata za svoja dejanja, ki živita pod svojo streho in se sama preživljata. In če ti je pač to težko ali nesprejemljivo, se pač obrni stran. Ali je to res tako težko? Kaj bi bilo, če bi se vsak šus tu gor spotaknil zakaj ima ona rada majhne, druga večje, ta trde, ona mehke, zakaj jo rajca tota sitna ženska, ki gre ostalim na jetra.....who cares! Kaj mene briga kaj si se ti odločila, kaj bi rada, kaj ne bi! Zaradi mene, če napišeš da te rajca zoofilija, pa ti ne bom na to komentirala, ker če si polnoletna oseba, veš kaj je dovoljeno z našim zakonom in kaj ne, veš kako bo ožja ali širša okolica to sprejela in potem veš za kaj boš odgovarjala in za kaj ne. In to je tvoja stvar, zato ti šeenkrat napišem, tebi in vsem, ki imajo težave z razumevanjem: jaz in moj partner sva dve odrasli osebi, ki sta se sposobni med seboj pogovoriti odraslo o skoraj vsaki stvari in če sva se midva odločila, da je najina ljubezen eno, seks pa drugo...je to najina stvar! Zakaj, kako, na kakšen način...najina stvar! Dovolj?! Ali še kaj ni jasno, ker razlagati več ne mislim tu gor kako in zakaj. Pa še nekaj, ne dramatiziram in nisem žrtev, vi jo le sami iščete in delate, ker preprosto potrebujete nekoga, da na njem izživljate svojo jezo nad "dručanimi", ker vas same ne sprejemajo. L.p. |
|
|
|
7.7.10, 15:37
Prispevek
|
|
![]() nov na sceni
Skupina: Člani Prispevki: 203 Pridružen: 30.6.06 Član št.: 1.430 |
Uf, kako si se razpištolila. Kar precej se razburjaš za nekoga, ki ga ne briga, kaj si mislim jaz (ali kdo drug)…
Vidiš, jaz bi pa to, če bi nekdo napisal, da ga "rajca zoofilija", verjetno komentirala in tudi postavila kakšno vprašanje. In če bo nekdo želel odgovoriti, bo, če ne, pa pač ne. Jaz pač tako razumem ta forum. In ne kot nekaj, kamor zgolj oglašujem sebe in svoje potrebe. Ampak če jih kdo drug želi, se pa strinjam - izvolijo. "Izživljanje jeze"? Jeze?! Si pa laskaš… |
|
|
|
7.7.10, 16:45
Prispevek
|
|
![]() Moderatorka
Skupina: Moderatorji Prispevki: 6.028 Pridružen: 23.4.04 Kraj: LJ Član št.: 171 |
Res je Rain
Vsak/a ima lahko svoje mnenje in ga lahko tudi pove. Vzvišenost in podcenjevanje sogovornic je neumestno in na MF ni zaželeno. -------------------- »The most important sex organ is the brain. (by Regina Brett, 90 years old, of The Plain Dealer, Cleveland, Ohio) |
|
|
|
7.7.10, 20:42
Prispevek
|
|
|
pičan'c
Skupina: Člani Prispevki: 189 Pridružen: 9.5.10 Član št.: 3.616 |
A nismo nekoč pisali, da kadar se mnenje koga izraža na žaljiv način, da se potem sklicevanje na svobodo govora neha?! Namreč, zakaj ste potem užaljeni, če kdo reče kaj proti vaši spolni usmerjenosti, čemu prizadetost, če če lezbijki reče tipček, da še ni srečala pravega, da je še nihče ni dobor pof*, zato je z ženskami? Saj je samo izrazil svoje mnenje.
|
|
|
|
7.7.10, 23:36
Prispevek
|
|
![]() nov na sceni
Skupina: Člani Prispevki: 203 Pridružen: 30.6.06 Član št.: 1.430 |
A nismo nekoč, nedavno tega, rekli, da bomo zaključili?
O tem, kaj je za koga žaljivo, in kdo se pogovarja civilizirano in kdo ne, lahko razpravljamo, ampak (kot že rečeno) ne v tej temi. Zaenkrat je na forumu presoja o tem, kje je meja med legitimnim izražanjem mnenja in žaljenjem, v domeni moderatorjev - in glede na Ženskin medklic zgoraj, smo se tej meji že zelo približali. Sicer pa se, kot razumem jaz, opozorilo nanaša na vse udeležence v pogovoru (vključno z mano), zato se, prosim, nikar ne razburjaj. |
|
|
|
8.9.10, 22:28
Prispevek
|
|
![]() pičan'c
Skupina: Člani Prispevki: 96 Pridružen: 21.7.08 Kraj: pomurje Član št.: 2.689 |
Ali je resna zveza z punco ki je biseksualno usmerjena mogoča? Zakaj ja? Zakaj ne? Bi hodile z BI punco, ali pa bi vas motilo vse skupaj? Hvala za iskren odgovor Se vračam na čisto začetno vprašanje.. Kot biseksualka menim, da resna zveza z nami ni nič manj mogoča, kot kakršnakoli druga zveza. Sicer me osebno bolj privlačijo punce (cca 70%), a tudi zvezi s fantom se ne bi "uprla", če bi me le-ta pritegnil. Pritegne me predvsem človekova osebnost in ne njegov spol ali usmerjenost. Pri zvezah z BI puncami ni nič več/manj težav kot pri ostalih. Mene osebno ne bi motilo, saj če govorimo o ljubezni in resni zvezi, potem naj ne bi bilo ovir, kajne? Tudi BI punce lahko iskreno ljubimo in smo zveste svoji dragi. -------------------- everything happens with the reason |
|
|
|
![]() ![]() |
| Okrnjena verzija | Danes je: Fri, 10.09.2010, 14:39 |